hamse hapas en speciaalbier

19 april Bier & Hapas

Woensdag 19 en Donderdag 20 April organiseren we weer de Hamse Hapas dagen. Dit keer met een speciale combinatie van speciaalbier verzorgd door de mannen van Opener bier. Het bekende concept van de Hamse Hapas wordt dus weer herhaald; een gezellige avond genieten van de eigen Bokse gerechtjes in Hapklaar formaat!

Bierproeverij

Terwijl u lekker aan het smullen bent van de Hamse Hapas, kunt u nog eens dubbel genieten door deel te nemen aan de Speciaalbier proeverij voor de ultieme smaak beleving. Hierbij verzorgen de mannen van Opener bier de lekkerste speciaalbieren bij de door u gekozen Hapas. Food pairing is een steeds meer besproken onderwerp, hierbij wordt volledig ingegaan op de totaal beleving en beïnvloeding van bepaalde smaken in zowel het spijs als het speciaalbier. 

De proeverij is los bij te boeken als u deelneemt aan de Hamse Hapas, alléén deelname en de bierproeverij is niet mogelijk.
Tijdens de proeverij worden u 6 proefglazen voorgeschoteld op advies van Opener bier bij uw gekozen gerechten. Inschrijving hiervoor is wel verplicht, per persoon 17,50 . 

 

Voor meer informatie en inschrijven klik hier