22 okt tryo cabaret

Kroeg Cabaret in de Bok, het is lang geleden dat stand-up comedians de bokken op de Hoge Ham 45 aan het lachen maakten. Des te leuker om dit weer eens op te pakken, in samenwerking met Stichting Donckhuys organiseren wij deze TRYO. Mede door de bouw van de nieuwe Cammeleur is organiseert Donckhuys het “Theater On Tour” programma, waarbij zij verschillende bijzondere locaties aan doen, zoals dus ook Café Gasterij Den Hamse Bok.

Tryo: 3 cabaratiers

Wil je een zondagmiddag lekker lachen? Kom dan naar TRYO. In deze show treden drie cabaretiers op, die elk 30 minuten van hun nieuwe voorstelling try-outen. Welke cabaretiers? Dat blijft nog een verrassing. In ieder geval zal er één cabaretier spelen van Grappige Zaken (Oscar Arnold, Klaas Prins, Esther van der Voort, Arjan Kleton of Tom Montfrooy), maar het publiek wordt ook verrast met optredens van andere cabaretiers. En dat kunnen zowel nieuwe talenten als gevestigde namen zijn.

Voorproefje

Alvast een voorproefje? Bekijk dan deze aankondiging video van Arjan Kleton:

Kaarten

Kom en laat je lachspieren eens goed werken, haal snel hier je kaarten, voordat we uitverkocht zijn. Aanvang: 15:00 uur, voor meer informatie bezoek de website van stichting Donckhuys.