bier cocktails

23 sept Biercocktails

Biercocktails; Wat??! Ja, toegegeven, het is niet evident maar het bestaat en het is inmiddels nog vrij populair ook. Omdat wij jullie graag op de hoogte houden van de culinaire trends en het leuk is om weer eens op een andere manier met bier bezig te zijn serveren wij jullie verschillende biercocktails.

Op zijn simpelst is een cocktail een mengsel van twee dranken. Alcoholisch of niet maakt in principe niet uit, maar vaak zijn cocktails wat ingewikkelder. Meerdere dranken, allerlei ingrediënten en versieringen, en dan ook nog eens een bijzonder glas. Wij zullen ons best doen om jullie allerlei verrassende drankjes voor te schotelen, allen uiteraard voorzien van bier – maar allemaal anders van aard.

Deze avond is weer een Opener bier – Tap take over, dat wil zeggen dat de bar in de kleine bok de gehele avond is overgenomen door de mannen van Opener bier. Aan deze bar zullen zij de zoetste, sterkste, verfrissende maar vooral lekkerste biercocktails schenken voor jullie, maar verder ook alleen dat. 
Het is vrije inloop vanaf 21 uur, dus inschrijven is niet nodig en je hoeft dus ook geen entree te betalen.