beergames 2017

11 nov Bokse Beergames 2017

Zaterdag 11 November worden de Bokse Beergames 2017 gehouden. Wie heeft de meeste bierkennis en presteert het beste onder druk?

Beergames

Tijdens deze avond worden onder het genot van speciaalbieren o.a. de behendigheid, kennis en alcoholtolerantie getest. De combinatie van bierproeven en bierspellen bleken eerder in November 2014 en vorig jaar 2016 al een groot succes, met toen als grote winnaar:
Team “HOP HOP, GAS EROP!”

Zie hieronder de sfeerbeelden en uiteindelijke winnaar van vorig jaar:

Deelname kan op inschrijving, we zijn nog bezig met de daadwerkelijke werking van de avond. De avond vangt aan om 21:30uur en zal tegen middernacht eindigen, afhankelijk jullie speelsnelheid. Er zijn onder andere mooie bierprijzen te winnen en natuurlijk de minimaal 1 jaar durende roem als Dongense Beer Köning!
Schrijf je hier in

Primeur De Letste

Tijdens de Beergames zal Carnavalsvereniging de Bøxskusz haar eigen speciaalbier presenteren: DE LETSTE! Dit speciaalbier hebben de Bøxskusz samen met Opener bier gebrouwen, het eerste brouwsel vloeit as we speak uit de vergistingstank om te bottelen. De eerste batch is ’n feit, er is nog maar een kleine oplage, maar binnenkort zullen de volgende batches zich herhaaldelijk opvolgen!  En natuurlijk gaat er geproefd worden, zorg dat je er op tijd bij bent zodat ook jij DE EERSTE LETSTE kan proeven! Rond het tijdstip van elf over elf zal deze primeur ceremonie plaats vinden, met onder andere ook een live optreden in de carnavalssfeer.

We mogen al weggeven dat het ’n verfrissend speciaalbier is met wat licht fruitige hints… weet jij al wat het is?

Zorg dat je er bij bent, kom wat leuke oudhollandse bierspelletjes spelen en beleef de avond van je leven!