bierbecue 2018

24 aug BierBQ 2018

BierBQ

DE INSCHRIJVINGEN VOOR DE BIERBECUE 2018 ZIJN VOL!!!

Nog net voordat de zomer weer voorbij is houden we ook dit jaar weer een overheerlijke bierbecue! Deze combinatie van Bier & Foodpairing bestaat weer uit 6 speciaalbieren en 6 gerechten in een geheel volledig avond vullend programma, onder begeleiding van de biermannen van Opener Bier en Brouwerij Frontaal.

6 gerechten passeren de revue, elk met een eigen Frontaal bier dat enerzijds het gerecht of anderzijds het bier kan versterken in smaaksensatie. Omdat het een volledig diner betreft is het ditmaal dan ook rond etenstijd, met een aanvang van 17:00-18:00 uur. Tijdens de avond gaat u samen met onze Barbecue expert uw gerechten bereiden om vervolgens verrast te worden met een bijpassend speciaalbier. Het avond vullende programma loopt meestal af tegen 21/22 uur, maar houd rekening met eventuele uitlooptijd.

BierBQ 2017

Inschrijven BierBQ

Let op, aan deze smulpartij kan alleen worden deelgenomen op inschrijving: DE INSCHRIJVINGEN VOOR DE BIERBECUE 2018 ZIJN VOL!!!
Inschrijfkosten bedragen 37,50 per persoon voor de 6 gerechten én inclusief speciaalbieren natuurlijk!

Na inschrijving ontvangt u een bevestingmail en in de week van de proeverij zullen wij de definitieve aanvangstijd en verdere informatie sturen, tot dan!
 

Brouwerij Frontaal

 

Brouwerij Frontaal is een micro brouwerij uit Breda, dat inmiddels aan het uitgroeien is tot misschien wel de grootste van Breda. Ze brouwen hun bier volgens de slogan “Beer for Thought”. “Hiermee doelen we op het creëren van smaken, kleuren en geuren in het bier, wat de drinker aanzet tot denken waar dit door ontstaan is.”

Naast dat er op zoek gegaan wordt naar de uitwerking van de ingrediënten zou men ook kunnen denken bij welk gerecht het bier lekker bij is of bij welk moment het goed past.
 
 
 

Opener bier


Na al vele proeverijen in samenwerking met Opener bier te hebben georganiseerd openden zij sinds kort het nieuwe proeflokaal en uitgebreide brouwerij aan het Veepad te Dongen. Naast het brouwproces zijn zij vooral bezig met de “bierbeleving” en zo verzorgen de opener bierspecialisten meerdere bierproeverijen op maat.