Bokse Bikersz D 17 april

Tijdens de Dongense Jaarmarkt zondag 17 April organiseert Den Hamse Bok met Stichting BBD de zesde editie Bokse Bikersz D!

De opbrengsten van deze dag gaan dit jaar naar twee goede doelen: DVVC-Gtoernooi en Stichting Koentje. Twee mooie lokale initiatieven die hulp goed kunnen gebruiken. De dag bestaat natuurlijk weer uit een schitterende Toerrit, Motormarkt, live-muziek en één en al gezelligheid! Aan het einde/begin van de Jaarmarkt is de Hoge Ham tussen het gemeentehuis en de Koepelkerk afgesloten voor dit evenement.

Home of good hope - Namibië | BBD 2015
Home of good hope – Namibië | BBD 2015

Ook dit jaar is er natuurlijk een uniek BBD T-shirt te koop ter ondersteuning van de goede doelen. De deelnemers aan de motortoertocht krijgen dat, samen met een Bokse lunch, voor maar € 20,00.

De inschrijving voor de motortoertocht staat al open, wil je zeker zijn van deelname schrijf je dan hier in!

boksebikerszd

Ben je zelf geen motorrijder, dan is er vanaf 13:00 uur ook Live-muziek en is het leuk om bij alle motorstands te kijken, dus ook niet rijders zijn van harte welkom! Al is het maar om alle uitgestalde motors te bezichtigen!

Programma:

10:00 Opening inschrijving en motormarkt
12:30 Aanvang Lunch
13:00 Radio Silence
14:00 Blue Suitcase
15:30 Boozeband
18:00-22:00 Afterparty binnen met de PM Soundband

Voor meer informatie, foto’s en sfeerbeelden van andere jaren is het leuk om de website van de stichting eens te bekijken:

www.boksebikerszd.nl