boktoberfeszt 2017

7 okt Boktoberfeszt

Op zaterdag 7 oktober vindt voor de derde keer het Boktoberfeszt plaats bij Café Gasterij den Hamse Bok. Georganiseerd door stichting BokseBikerszD met dit jaar als goede doel: A.T.V. Atledo Specials Event 2018. Van elke gedronken Pul bier gaat er een deel van de opbrengst naar de atletiek dag die georganiseerd wordt voor gehandicapten personen.  

Live muziek

Vroeg in de avond zal Fluitje van een band het muzikale feest openen en n.a.v. zijn fantastische optreden afgelopen twee jaar komt de onbetwiste koning van de Nederlandse oktoberfeesten, RICHTIG REX, ook deze keer de tent weer op z’n kop zetten. En dit jaar is hij niet alleen, ook zijn kleine broertje DER KLEINO komt de duitse feest klassiekers meezingen. Als afsluiter zorgt feest DJ George dat iedereen tot in de late uurtjes door kan feesten.

Het Boktoberfeszt is de perfecte mix van Oktoberfeest en Hamse Bok Party time, met live muziek, pullen bier, en de opbrengst is ook nog voor het goede doel.

Wat kost het

Entree kaarten kosten vanaf 20.30 u, maar 5 euro, alleen van te voren te koop. Wil je een goede bodem leggen dan kun je deelnemen aan het speciale Boktober diner om 18.00 u.
Hiervoor betaald u slechts 25 euro per persoon incl entree kaart voor het avondfeest. Zo kunt u eerst een goede Boktober bodem leggen en daarna gelijk door naar de feestavond!
Reserveer op tijd, want vol=vol!

Reserveer hier voor het Boktoberdiner

Entreekaarten

Kaarten zijn te koop bij Den Hamse Bok tijdens openingstijden aan de bar en online op www.boksebikerszd.nl .