Cafeweek 2016

Alweer voor het derde jaar op rij doen wij mee met de Caféweek! Van 15 t/m 20 Maart is het nationale Caféweek, een landelijk georganiseerde week door www.cafeweek.nl om alle Cafés in Nederland in het zonnetje te zetten. Misschien heb je al wel eens gehoord van de Restaurant week, dit is redelijk vergelijkbaar, maar dan voor ’t Café!

Café Gasterij Den Hamse Bok doet aan verschillende onderdelen mee, namelijk:
de Muziek Bingo
Vrijmibo
Speciaalbier Proeverij
Gin-Tonic Night
Shot Night
Caféweek Special
Echter omdat de voorgeschreven data voor ons niet gunstig vielen hebben wij het één en ander samengevoegd om toch een leuk programma te bieden.

Donderdag Muziek Bingo – Pub Quiz

Om te beginnen starten we op Donderdag 17 Maart met de Muziek Bingo meets Pub Quiz. Na groot succes vorig jaar op de Pubquiz avond maken we ook dit jaar weer een geheel zelf gemaakte Bokse Quiz met Quizmaster Denniz, als rode draad spelen we door de avond heen ook een Muziek Bingo. Voor deze avond vragen wij inschrijving per team van 6 personen, (DE INSCHRIJVINGEN ZIJN VOL!) ben er snel bij, want vol=vol! We strijden om de alom gewilde roem en natuurlijk nog hele mooie prijzen deze avond. We starten naar schatting om 21:30 uur, de definitieve tijd volgt later nog.

Vrijmibo – Resident Club Night

Op vrijdag middag houden we een VRIJMIBO, oftewel een Vrijdag Middag Borrel. Bijkletsen met collega’s of vrienden gaat natuurlijk het beste onder het genot van een drankje in een gezellige kroeg. Sleep je collega’s vanuit het werk gelijk mee, want vanaf 16:00 uur zijn we open, gaan we met lekkere borrelhapjes rond en is er de mogelijkheid om met je collega’s of vrienden de Bokse Caféweek Special Plank te bestellen.
Wil je met je collega’s of vrienden zeker zijn van een plaatsje? Dan kun je vanaf 8 personen je inschrijven via hamsebok.nl/contact met het onderwerp “VrijMiBo”!

’s Avonds gaan de voetjes van de vloer en maakt de middag borrel plaats voor de Resident Club Night. Met DJ duo ArtLectic en NikosLokos gaat ’t dak eraf; schuren tegen de muren, hossen en lallen, knallen met z’n allen, sjanse en danse, het kan allemaal deze avond in de Hamse!

Zaterdag Shake it UP

Zaterdag is alweer de laatste dag van de Caféweek 2016, maar zeker niet de minste. Shake it UP, aan de Grote bar worden de lekkerste Gin-Tonics en Mojito’s gemaakt terwijl in de Kleine Bok de Bar weer wordt gekaapt door de mannen van Opener bier: Biercocktails Tap-Take-Over! Voor deze Biercocktails proeverij is geen inschrijving vereist, je bent vrij om te switchen tussen de grote en kleine Bok. Als het mee zit zijn in de trend van de Shotnight ook weer de beroemde RAINBOWSHOTS te verkrijgen!