cafeweek 2017

Cafeweek 2017

Het is bijna zo ver en de vierde editie van de Caféweek gaat van start.

Wat is de Cafeweek?

Tijdens de Caféweek is een cafébezoek nog leuker dan anders! Want meer dan 150 cafés in Nederland organiseren in de week van 21 T/M 26 MAART allerlei bijzondere en leuke activiteiten voor een gezellige avond uit. Tot nu toe hebben wij alle edities deelgenomen en ook dit jaar hebben we weer een leuk en vol programma!

Programma

 

 

Woensdag 22 Maart
Op woensdag bieden we een speciaal wijn arrangement aan voor een aantrekkelijke prijs. Deze kunt u tijdens een hapje eten ernaast drinken of eventueel compleet maken met wat lekkere borrelhapjes.

 

Donderdag 23 Maart
Op donderdag leggen we een bijzondere combinatie van een pubquiz met speciaalbier proeverij. Vanaf 21 uur vliegen teams in aantallen van maximaal 6 personen de hele wereld over voor de felbegeerde prijzen en winnaarstitel! Meer informatie en inschrijven

 

Vrijdag 24 Maart middag
Vrijdag hebben naast onze normale Bokse eetkaart ook een mooie SPARE-RIB aanbieding, deze zijn alleen deze dag verkrijgbaar volgens onze eigen lekkere receptuur en malse bereiding (bekend van de Hapas), om je vingers bij af te likken dus!

 

Vrijdag 24 Maart avond
Nadat iedereen z’n buikje rond heeft van de RIB’s, halen we de “I” weg en komt ARTLECTIC de heerlijkste R&B, 90’s en guilty pleasures draaien om iedereen aan de danspaal te krijgen; FEEST!  

 

Zaterdag 25 Maart avond
Als spetterende afsluiting is het Zaterdag avond weer Cocktails & Shot Night, van sex-on-the-bok, Gin-tonics, Mojito’s tot Rainbowshots in de aanbieding. Voor ieder wat wils dus en wie weet komt de danspaal ook deze avond tot z’n recht.