Carnaval 2016: de Hamster Bok

Tijdens de Carnaval 2016, van Donderdag 4 feb – Dinsdag 9 feb, is het motto van het Peejenland: Laot de Sterre mar straole!

Bij ons in de hamSTER bok kunde vijf dagen lang straole, het café wordt namelijk geheel omgetoverd tot Hamsterkooi!

Donderdag 4 februari
We gaan van start met een doldwaze Hamster avond, de Hamster Bok gaat voor de eerste keer open: Hamsterééééééén! Er zijn speciale Hamster drinkflessen die gevuld kunnen worden en er zijn zelfs de enige echte hamster-shots in de aanbieding. Daarnaast gaan we kooidansen en de eerste Carnavals avond goed inluiden.

Vrijdag 5 februari
Vandaag nodigen we al onze dierenvriendjes uit en maken we er één grote beestenboel van. Van muizen tot tijgers, ieder dier is van harte welkom. We zullen kijken of iedereen mee kan dansen op onze eigen Bokse Hamster-style dans!

Zaterdag 6 februari
Vanaf 14:00 uur gaat de Hamsterkooi open voor alle kleine dwerghamstertjes, het wordt een ware hamster klautermiddag met schmincken – luchtkussen – speeltuin en natuurlijk ook voor de kleintjes Hamsterkooi dansen. Als je vader of moeder even helpt mag je zelfs in het HamsterRAD lopen!

Eind van de middag zal Prins Andreo LVII, adjudant Bas en metgezellen op bezoek komen om de Hamster Bok officieel te openen. Hierna gaan we natuurlijk een groot Hamsterfeest bouwen met Hamster-shots.

Zondag 7 februari
Na het kijken van de grote optocht mogen alle Hamsters eindelijk de kooi uit en de straat op, op de Hoge Ham(ster) zal een speciaal Hamsterpodium staan. We gaan van 16:00-20:00 uur helemaal uit ons dak tijdens dit streetdance feest, met DJ George, DJ Niek en DJ Artlectic. Eens kijken of we met 500 Hamster de Hamster-Style kunnen dansen.

Let op: tijdens dit straatfeest is zelf meegebrachte drank niet toegestaan, bij binnenkomst wordt deze ingenomen.

Maandag 8 februari
Voor de vroege Hamsters hebben we vanaf 12:00 uur een pyama ontbijt klaar staan. Voor slechts 3 Peeënmunten wordt je voederbakje goed gevuld en krijg je nog een koffie/thee of verse jus d’orange! Zo kan je weer een goede bodem leggen voor de rest van de dag.

Tegen de avond gaan we Hamsterrad-draaien.. Zowel voor de muziek-genres en drank kan er aan het Hamsterrad worden gedraaid en laten we het lot in jullie pootjes!

Dinsdag 9 februari
’s Middags gaan we vanaf 15:00 weer traditie getrouw jullie muzikale roots laten horen, de échte HamSTERREN kunnen vandaag gaan straolen. Met muzikaal entertainment van Johnny Fernando en zijn metgezellen wordt dit weer een middag vol plezier en gezelligheid. Uiteraard komt heel de week hier samen en kijken we wie het beste kan zingen, radlopen en kooidansen in de Hamster Bok.

Na de Lampkes optocht gaan we nog één keer knallen en de week mooi afsluiten. De laatste Hamster-shots kunnen gedronken worden en nu moet iedereen toch onderhand onze Hamster-Style wel mee kunnen zingen en dansen. Om 12 uur bedanken we al onze Bokse Hamsters en bouwen het feestje af.