Kabouter Party (VOL)

Vrijdag 29 Maart organiseren we een groots Kabouter feest, een doldwaze speciaalbier avond. In samenwerking met Brouwerij Duvel Moortgat (D’Achouffe) kun je lekkere Kabouterbieren proeven voor kleine kabouterprijzen en krijgen de vroege vogels kabouter attributen.

’n Chouffke! ; Dat is een wel algemeen bekende bestelling bij de meeste speciaalbier drinkers. Maar wist u ook dat de Brouwerij meer dan alleen dat blonde kabouter bier brouwt? Zo hebben zij onder andere ook een donkere variant: McChouffe, een heerlijk fris hoppige: Houblon en tegenwoordig zelfs voor de vrouwelijke kabouters ook een zoete Cherry Chouffe! Daarnaast hebben zij ook nog een aantal seizoens-gebonden kabouterbieren.

Kortom genoeg om te proeven of als je al beter bekend bent met deze bieren een leuke uitdaging om ze allen op één avond te nuttigen en jezelf te mengen tussen alle ander kabouters.

Inschrijven

Inschrijven is niet verplicht; het kabouterkaffee is voor iedereen open. Maar als je zeker wilt zijn om alle kabouter attributen te verzamelen is het slim om je van te voren in te schrijven! Bovendien krijg je bij een voor-inschrijving ook nog eens een financieel voordeel.

Per Chouffe bier betaal je deze avond slechts 4,50. Maar als je van te voren inschrijft voor een Kabouter-kaart betaal je slechts 18,00 voor 5 Chouffe-bieren, oftewel 1 gratis en krijg je diverse kabouter attributen zodat je aan het eind van de avond een echte Kabouter bent!
De Kabouter-bieren zijn ivm de beschikbare attributen slechts beperkt verkrijgbaar dus schrijf je hier snel in:

DE INSCHRIJVINGEN VOOR DE KABOUTERKAARTEN ZIJN HELEMAAL VOL!

Dat wordt een gezellig avondje dus… heb je niet kunnen inschrijven voor een kabouter-kaart? Niet getreurd, uiteraard ben je altijd welkom om een aantal van de kabouter-bieren los te proeven. Het café is verder gewoon open en je kan lekker meelopen in de kabouter-polonaise.

Bovendien hebben we binnenkort ook weer andere bierproefavonden, zie hiervoor het overzicht op:
www.hamsebok.nl/bierproeven/ Met als eerstvolgende: de Opener Lentebieren tap take-over!

Aanvang avond

De avond zal waarschijnlijk vanaf 21:30 uur aanvangen in de KLEINE KABOUTER BOK, hierover later meer informatie. Wil je zeker zijn van toegang tot het Kabouter Kaffee zorg dan dat je een plekje reserveert via bovenstaand inschrijfformulier.

Één van de Chouffkes proeven op de avond zelf kan uiteraard ook altijd, maar de reserveringen hebben voorang. Hoe de avond verder zal verlopen en of dat het ook openbaar is voor vrije inloop zullen we later publiceren.