Kerstdiner 2017

Bokse Kerst 2017

Het lijkt nog ver weg, toch zijn wij al weer bezig met de eerste Kerst perikelen. Wegens groot succes sluiten we ook dit jaar weer af met een culinair hoogstandje om de Kerstdagen te vieren.
Toen we vorig jaar dachten dat we het handig hadden opgelost met een speciale reserveringslijn, bleek dit iets minder goed te werken dan wij dachten, dus openen we dit jaar gewoon de deuren om even persoonlijk langs te komen voor een kerstdiner inschrijving.

De Kerstdiners zijn dit jaar op de volgende dagen:

Zaterdag 23-12 Pré-Kerstdiner
Zondag 24-12 Kerstavond diner
Dinsdag 26-12 Tweede Kerstdiner

Op één van deze kerstavonden verrassen wij u graag met een Boks Kerstdiner. Dit drie gangen diner is een vooraf bepaald verrassingsmenu (niet vegetarisch) en wordt muzikaal ondersteund door onze eigen Bokse Sterren!  In het tijdsbestek van 18:00-21:30 uur kunt u genieten van al het lekkers dat wordt voorgeschoteld.

Vanaf 21:30 zullen de Bokse Sterren ook hun swingende kerstnummers ten gehore brengen en is het Café ook geopend voor avondgasten. We kunnen dan nog lekker uitbuiken met Glühwein, kerstbier van de tap en de voetjes van de vloer.

Deelname aan het Kerstdiner kan alleen op inschrijving, de kosten bedragen 32,50 per persoon.

impressie kerstdiner 2015

Inschrijven zaterdag 28 Okt

Inschrijven kan dit jaar op zaterdag 28 Oktober vanaf 14:00 uur, bij Den Hamse Bok, Hoge Ham 45. Slaapzakken voor de deur op vrijdagnacht is wat overdreven, maar afgelopen jaren zaten we binnen no-time vol dus kom op tijd. 

Het is niet mogelijk per telefoon, email of persoonlijk bericht te reserveren en voor elk gezelschap of tafel dient er één persoon de reservering te voldoen op zaterdag 28 Oktober (dus geen twee reserveringen door één persoon).

#inreallife #persoonlijk #metpenenpapier #face2face #intcafé #ooginoog #socialmedia #nummertjetrekken

Bedenk van te voren goed voor welke dag je wilt reserveren en met hoeveel personen. Het kan natuurlijk ook zijn dat de desbetreffende dag al helemaal vol is, dus misschien handig als je weet dat je een andere dag dan alsnog wilt vast leggen.