Koningsdag en nacht 2017

Woensdag 26 en Donderdag 27 April vieren we de 50e verjaardag van onze Koning Willem-Alexander. Tijdens deze twee dagen hebben wij andere openingstijden, in verband met de nachtviering van woensdag op donderdag en de activiteiten tijdens het Oranjepark festival in Dongen. Woensdag en Donderdag zijn wij overdag op de Hoge Ham gesloten en staan wij in het Park lekkere bokse stokbroodjes te bakken.

Koningsnacht

Op Woensdag 26 April zijn wij vanaf 23:00 uur geopend met De Bok Draait Door! Omdat het Oranjepark festival om 23:00 uur is afgelopen mogen we deze nacht extra lang doorgaan, we zijn tot 4:00 uur open! Dus heb je na het Park nog niet genoeg gedanst, vier de koninklijke verjaardag dan bij De Bok Draait Door met DJ-duo G&T! DJ’s G&T nemen namelijk hun DBDD-rad mee, waar o.a. verschillende muziekgenre’s op staan. Gedurende de avond zal er menig keer aan het rad worden gedraaid om van muziekthema te wisselen. Hiermee is er voor ieder wat wils, van 80’s Disco, Rock, Happy hardcore, R&B en guilty pleasures… noem het maar op!

Koningsdag

Op Donderdag 27 April zijn wij op de Hoge Ham heel de dag gesloten, maar staan we wel op het Oranjeparkfestival met heerlijke bokse stokbroodjes bij het eetplein.
Vrijdag 28 en Zaterdag 29 April gelden weer de normale openingstijden.