26-27 april Koningsviering

Donderdag 26 en Vrijdag 27 April vieren we de  verjaardag van onze Koning Willem-Alexander. Tijdens deze twee dagen hebben wij andere openingstijden, in verband met de nachtviering van donderdag op vrijdag en de activiteiten tijdens het Oranjepark festival in Dongen. Donderdag en Vrijdag zijn wij overdag op de Hoge Ham gesloten en staan wij in het Park lekkere bokse stokbroodjes te bakken.

Koningsnacht do 26 april

Op Donderdag 26 April zijn wij vanaf 23:00 uur geopend met De Bok Draait Door! Omdat het Oranjepark festival om 23:00 uur is afgelopen mogen we deze nacht extra lang doorgaan, we zijn tot 4:00 uur open! Dus heb je na het Park nog niet genoeg gedanst, vier de koninklijke verjaardag dan bij De Bok Draait Door met DJ-duo Jorian & Tommy! DJ’s J&T nemen namelijk hun DBDD-rad mee, waar o.a. verschillende muziekgenre’s op staan. Gedurende de avond zal er menig keer aan het rad worden gedraaid om van muziekthema te wisselen. Hiermee is er voor ieder wat wils, van 80’s Disco, Rock, Happy hardcore, R&B en guilty pleasures… noem het maar op!

Koningsdag vr 27 april

Op Vrijdag 27 April zijn wij op de Hoge Ham overdag nog gesloten, maar staan we wel op het Oranjeparkfestival met heerlijke bokse stokbroodjes bij het eetplein.
Vanaf 22:00 uur gaat de Bok weer open voor DE AFTERPARTY, tot 2:00 uur zal onze huis DJ nog lekker doorknallen om de Koningsdag in stijl af te sluiten!

Zaterdag 28 April gelden weer de normale openingstijden.