20 apr Lentebieren Proeverij

Vrijdag 20 April houden we weer één van onze favoriete Proeverijen: LENTEBIEREN! tap-take-over

Intussen zijn de Lente kriebels echt ingeslagen, de narcissen rijken hoog boven de graszoden,  het is na 20:00 uur nog licht, de vogeltjes fluiten heel de dag en de zon zorgt voor een temperatuur van 20 graden boven het nulpunt….. oftewel tijd voor de Bokjes om lekker in de wei te grazen en dus tijd voor de LENTEBIEREN!!!

Tap Take-over 

De Lente Proeverij is weer in een vorm van een tap take-over, dit houd o.a. in dat je geheel in je eigen tempo en vooral naar eigen keuze kan proeven van de lekkere lentebieren om er achter te komen welke jij het lekkerst vindt! 

Een enkel proefglas lentebier is 2,50, maar het is ook mogelijk om een strippenkaart af te nemen, hiervoor kun je 7 bieren naar keuze nemen voor slechts 15,00 (1 gratis dus). Op het proefformulier staan de lentebieren vermeld, op volgorde van alcoholpercentage. Op de achterzijde staat een stempelkaart, die we gebruiken voor het aankruisen van jouw 7 bieren. Moet lukken toch? 

Inschrijven

Voor een tap take-over is geen inschrijving nodig, het is lekker vrijheid blijheid en ieder voor zich. Bij binnenkomst kun je aan de kleine bar melden dat je deel wilt nemen, advies vragen of bijvoorbeeld een enkel glas proeven!

We zien je graag op de Tap Takeover!