Overzicht April

April doet wat het wil

Tijdens de maand April staan er weer diverse evenementen bij ons op het programma. Om een duidelijk overzicht te krijgen hier de maand April duidelijk afgebeeld en onderstaand de verdere uitleg van de evenementen!

Daarnaast ook alvast leuk om in de agenda te noteren:
– 1 Juni: Bierproeverij
– 16 Juni: ZOMERCARNAVAL!
– 29 Juni: Proef Dongen
– 7 Juli: Kwaremont Retro Tourchallenge

Vrijdag 6 April BBD-Kickoff

Tijdens deze vrijdag avond wordt in de Kleine Bok de Kick-off avond georganiseerd van de Bokse Bikersz D 2018. Hier worden o.a. de Goede Doelen bekend gemaakt en vooruit geblikt naar de 8e Bokse Bikersz D op 22 April. Een gezellige avond dus om alvast in de stemming te komen en je in te schrijven voor de Motor – Toerrit!
 

11 en 12 April Hamse Hapas

Woensdag 11 en Donderdag 12 April organiseren we weer de Hamse Hapas dagen, deze dagen zijn uitsluitend op inschrijving en tot 21 uur is de keuken dan geheel besloten!
Klik hier voor meer informatie over de Hapas en inschrijving.  (inschrijving start donderdag 22 maart)
 

Zaterdag 14 April SC Den Hamse Bok

Wat er op deze avond te doen is blijft nog even een vraagteken, maar iets met voetbal, bier en feest lijkt erg waarschijnlijk!
 

Vrijdag 20 April Bierproeverij

Vrijdag 20 April organiseren wij weer met Opener Bier samen een Tap-Take-over en ditmaal: Lentebieren! Tijdens de tap-take-over hebben we een groot assortiment van 1 biertype, in dit geval dus de Lentebieren, waarbij je lekker kan proeven en oordelen welke jij de lekkerste vindt. Inschrijving is hiervoor niet nodig, binnen lopen staat vrij, vanaf 21 uur in de kleine bok kun je van start. Meer informatie over de bierproeverijen zijn hier te vinden.
 

Zondag 22 April 8e BBD

Alweer voor het achtste opeenvolgende jaar wordt de Bokse Bikersz D georganiseerd. Een groot straat evenement in het teken van twee goede doelen. Door middel van een motor toerrit, motor markt, live muziek, dongens speciaalbier, bokse burgers en nog veel meer wordt er een schitterende dag georganiseerd door de stichting BBD van 10:00-18:00 uur buiten en daarna gaan we binnen gewoon verder feesten met de “na-succes-terug-van-weg-geweest-PM-SOUNDBAND” !!!

Meer informatie en inschrijving is alvast te vinden op www.boksebikerszd.nl 
 

26 en 27 April Koningsdag

Op 27 April vieren we landelijk de verjaardag van onze Koning Willem Alexander en in Dongen doen we dat bij het Oranjepark Festival. Zowel Donderdag 26 en Vrijdag 27 April staan wij met onze lekkere broodjes en soepje in het Park om lekker te smullen op het festival, de keuken op de Hoge Ham is dan gesloten.

Tijdens de Oranjenacht op 26 April hebben we een speciaal DJ-Duo J&T dat alle muziekstijlen zullen draaien met “DE BOK DRAAIT DOOR” tot maarliefst 4:00 uur ’s nachts.
Op Vrijdag gaan we na het OranjePark nog even afterparty-en vanaf 22:00 uur bij ons in de Bok.

Voor meer informatie over deze twee dagen en uitgebreide openingstijden klik hier.