paardenclub

Carnaval 2017 Paar(d)enclub Den Hamse Bok

Mannen te paard brengen oe van HÈÈR naor HOT in onze PAAR(d)ENCLUB DEN HAMSE BOK.

Van donderdag 23 Februari tot en met dinsdag 28 Februari is de Paar(d)enclub geopend, met elke dag weer wat leuke activiteiten.
Net als andere jaren zijn wij overdag geopend voor zowel hengsten, merries en veulentjes; ’s avonds na 21:00 uur wordt alleen toegang verleend aan paardjes van 16 jaar en ouder. Hierbij is legitimatie verplicht en wordt er uiteraard <18 jaar geen alcohol geschonken danwel gedronken!

Donderdag Gleuvenavond

We trappen officieel af met een Gleuvenavond, speciaal voor alle merries in onze Paar(d)enclub. Kom lekker in onze clubkleuren roze en paars verkleed en het liefst natuurlijk in Paartjes van twee! Voor de merries hebben we een speciale aanbieding deze avond: TWEE PAAR(d)ENSHOTS voor één Peeënmunt!  Daarnaast draaien de Jockeys natuurlijk de lekkerste Paarden & Paarenhits voor jullie om lekker te kunnen swingen in de club!

Vrijdag Hengstenbal

Na de merries kunnen de hengsten natuurlijk niet achterblijven, dus hebben we deze avond een heerlijke speciale aanbieding alléén voor de hengsten: TWEE PAAR(d)ENSHOTS voor één Peeënmunt! De Jockeys zijn er weer zodat iedereen lekker kan swingen en hengsten deze avond… Let op dat je niet te lang in de Dark-Room blijft hangen!

Zaterdag Veulentjes middag & Prins op ’t witte paard

Om de middag te starten zijn we vanaf 14:00 uur open voor alle veulentjes, die kunnen lekker ronddraven en springen in de speeltuin en springkussen of zich laten schminken. Als ze goed hun best hebben gedaan krijgen ze een lekker snoepzak met meer dan alleen suikerklontjes!
Tegen het eind van de middag zal Prins Andreo LVII op z’n witte paard met z’n metgezellen even laten zien wat nou eigenlijk swingen in de Paar(d)enclub is en wat daar allemaal bij komt kijken! Daarna kunnen we heel de avond feesten, swingen en paardenraces houden en gaan de hoefjes van de vloer tot diep in de laatste uurjtes.

Zondag Paard achter de vrachtwagen spannen

Na de optocht van alle paradepaardjes spannen we alle paardjes achter de vrachtwagen voor op straat en gaan we eens lekker springen en stampen met die hoeven! In plaats van swingende carnavalsmuziek gaan we van links naar rechts springen we nondejuu van 16:00-20:00 uur op de beats van onze vier Jockeys buiten. Let op: de hoge ham is hiervoor afgesloten en zelf meegebrachte drank is niet toegestaan, hier wordt aan de twee entree zijdes ook op gecontroleerd. 
Na 20:00 uur zijn we er klaar mee en duiken we voor de nacht snel de Paar(d)enclub weer in. De beste paardjes van stal kunnen nog lekker doorswingen en racen op de Paardenracebaan tot 2:00 uur in de nacht!

Maandag honger als ’n paard & Karaoke

De vroege paardjes kunnen na het pyamabal gelijk door en vanaf 12:00 uur aanschuiven aan het pyama ontbijt om goede bodem te leggen. Voor slechts 2 Peeënmunten heb je goede hap te pakken zodat je de rest van de dag er weer tegenaan kan. Want vervolgens gaan we namelijk gewoon door met swingen en paardenracen in de Paar(d)enclub en als klap op de vuurpijl kan er ’s middags luidkeels gezongen worden door de karaoke-set! Zo lang het gezellig is kunde gezellige verzoekplaatjes aanvragen om lekker mee te hinniken. 

Dinsdag Paardenrace

Na 5 dagen heeft iedereen intussen wel door hoe het er aan toe gaat in de Paar(d)enclub en dit stellen we vandaag dan ook op de proef. Voor vandaag worden extra PK’s vereist, we gaan ’s middags namelijk één grote Paardenrace Spel houden met verschillende uitdagingen. In de verschillende onderdelen komen o.a. snelheid, nauwkeurigheid, sterkte, alcoholtolerantie en kundigheid goed van pas. Je strijdt met jouw paar(d)enteam van 6 paarden om de felbegeerde BESTE-PAAR-VAN-STAL-titel en natuurlijk de bijbehorende prijzen! 

Voor deelname is inschrijving vereist (gratis), we hebben plek voor maximaal 10 teams:

Schrijf je hier in voor de PAARDENRACE

Naar schatting start de Paardenrace om 16:00 uur, hierover volgt later nog de definitieve tijd.

Na de huldiging van het beste paar van stal, kun je even snel naar de lampkes optocht draven om daarna zo snel mogelijk terug te zijn om nog één keer te swingen en de laatste keer samen een Paar(d)shot achterover te gooien. De Jockeys sluiten af met dé krakers van dit jaar en alle werkpaardjes worden nog even bedankt voor het tappen van al dat Paardenzeik in de club. 
Let op: de Paar(d)enclub sluit deze dag om twaalf uur haar deuren!