Vrij binnen lopen

“Zoals bekend zijn wij een Gasterij en staat binnen lopen vrij”

Deze uitspraak hebben wij ruim vier maanden niet meer kunnen uitspreken, maar vanaf nu kunt u ook weer zonder verplicht te reserveren bij ons spontaan binnen lopen tot en met 4 personen.

Wij vragen u wel bij aankomst:

  • even te wachten tot één van onze medewerkers u een tafel toewijst
  • uw handen te desinfecteren
  • zich nog steeds aan alle maatregelen te houden, met name ook de 1,5 meter tot andere gasten en onze medewerkers te respecteren.

1 – 4 personen

Voor tafels tot en met 4 personen hebben wij bijna altijd wel een plekje voor u, zeker met het schitterende weer op ons uitgebreide tuinterras.
Daarom nemen voor 1 tot en met 4 personen geen reserveringen aan om het voor iedereen zo gastvrij en spontaan mogelijk te houden.

Toch kan het voorkomen dat u niet als enige op het goede idee kwam om lekker te komen bokken en we alsnog geen tafel voor u vrij hebben. Vanwege de huidige noodverordening zijn wij nog steeds verplicht de 1,5 meter regels te hanteren en dient iedereen verplicht te zitten. Dus bij geen plek kunnen wij u ook niet laten wachten op een tafel.

5 personen of meer

Bent u van plan om met 5 personen of meer te bokken? Dan is het toch gewenst dit van te voren aan te vragen via onze whatsapp-chat 0162-313256 .
Zo kunnen wij van te voren bekijken:

  • of er nog grote tafels vrij zijn
  • wat uw huishoudelijke samenstelling is
  • welk tijdstip er eventueel een tafel vrij komt

Als u spontaan met 5 personen of meer komt bokken is de kans groot dat wij niet zomaar een tafel voor u gereed hebben, dus mocht u op het laatste moment nog willen komen, informeer dan ook even via de whatsapp chat.

ZONdag BOKken

Tijdens de zomerse zondagen zijn wij ook geopend met hamse hapas gerechten, live-muziek, zomerse speciaalbieren en onze cocktailbar.

Voor deze zondagen dient u voorlopig nog wel een tafel aan te vragen.
Lees hier meer over ZONdag BOKken