Zomercarnaval 2018 Den Hamse Bok

16 juni Zomercarnaval 2018

 

Dit jaar organiseren we alweer voor de 3e keer een schitterend Zomercarnaval evenement op ons tuinterras!

Wanneer:
Zaterdag 16 Juni

Hoelaat:
16:00 – 2:00 uur

Toegang:
Gratis en voor alle leeftijden

Wat is er te doen:
o.a. Live-muziek, Schminken, BBQ-en, Feesten & Carnavallen, Cocktails & Zomerse Speciaalbiertjes en nog meer...

Zomercarnaval

Tijdens de Zomercarnaval leggen we de nadruk op de Zuid-Amerikaanse Carnaval met een Brabants tintje. In het teken van de Caribische sfeer is een deel van het terras omgetoverd tot strand, hebben we een speciale cocktailbar ter verkoeling en lekkers van de Barbecue. Dus of je nou lekker in je zwembroek, piratenpak of gewoon een leuke bloemenkrans omhangt; het maakt niet uit.

Vanaf 16 uur trappen we buiten af met verschillende Caribische live-muziek en tegen 23 uur gaan we binnen lekker verder om tot 2 uur de voetjes van de vloer te krijgen. Voor de kinderen is de speeltuin open en is er van 16-18 uur een schminkster om ze om te toveren tot prinsesjes, clowntjes, vlinders, tijgers en noem het maar op.

Programmering

We hebben verschillende Zomerse & Carnavaleske artiesten in de programmering staan, wil je weten wie?
De komende tijd onthullen we steeds nieuwe artiesten, dus zet de datum alvast in je agenda en houd onze website en facebook evenement in de gaten!

 

Buren van de Brandweer

Buren van de Brandweer ontvlamt iedere horeca locatie, feesttent en festival en transformeert het publiek binnen 60 minuten in pyromanen die de drang hebben om vlam te vatten.
Met hits als “Pilsies voor de vat” en “Lekker Pik” kwamen zij de afgelopen carnavals jaren al regelmatig voorbij in de Bok, stonden zij dit jaar op het Oranjepark festival en onlangs brachten zij hun nieuwe hit “laden en lossen” uit.

Wees gewaarschuwd dus voor een vlammende live performance!

Bekijk hier de Zomertour 2017 van Buren van de Brandweer op youtube

 

 

Friction & The Roots Drivers

Friction speelt samen met zijn band The Roots Drivers een mix van swingende Caribische vibes en onweerstaanbare Reggae.
Samen zijn zij op tournee door niet alleen Nederland, maar de hele wereld. Zo hebben zij al op de Zwarte Cross, het Notting Hill Carnival in Lonon en diverse festivals in Canada, Duitsland, België en Engeland gestaan.
Toegankelijke en dansbare feestmuziek; een groot feest gegarandeerd dus!
Bekijk hier een impressie filmpje op youtube van Friction & The Roots Drivers

 

 

Joey Wilson on Vinyl

 

Deze Dongense platendraaier heeft het hele jaar de zomer in de bol, eerder draaide hij al op een vinyl vrijdag editie in Den Hamse Bok en vaak vertoont hij zijn kunsten bij muzikale avonden in Tilburg en omstreken. 
Door zijn grote collectie aan langspeelplaten zien we wat nostalgie terug over de beginselen van het Disk Jockey-en. Als hij de naald eenmaal dropt geniet je van heerlijke zomerse funk, disco en caribische vibes alsof je op de Bahama’s met je voeten in het witte zand staat te dansen.

 

 

Fluitje van een Band

zomercarnaval fluitje van een band

Hofkapel, winnaar van het Grand Gala du Pee, Dongens talent, Feestband, dit zijn zomaar wat titels die Fluitje van een Band in de jaren heeft verzameld. Na 15 jaar identificeren zij zich zelf als “Feestband met karakter”, met een zeer veelzijdig repertoire door het gebruik van vele muziekstijlen.

“We spelen van happy hardcore tot pop en van carnaval tot film ouverture. ” Oftewel de perfecte feestband voor dat Brabantse Carnavals feest op ons Zomercarnaval 2018.

Bekijk hier een impressie op youtube van het Fluitje van een Band optreden op Ut Grote Veurspel