Snert en Pompoensoep

De herfst begint winterse taferelen te vertonen, regen, wind, het kwik heeft steeds meer moeite boven de 10 graden uit te komen. Daarmee zijn we maar snel de overheerlijk Bokse Snert weer gaan maken! Deze goedgevulde zelfgemaakte Snert wordt voorzien van ambachtelijke rookworst en katenspek van Slagerij & Traiteur ‘t Smaakhuys, met daarnaast speciaal dubbel-donker brood van Bakkerij Pim Filius.

En we mogen naast de Snert ook een nieuwe soep onthullen: Puur & Bewust POMPOENSOEP! Na een inspirerende avond met voedingsdeskundige Babs Natuurlijk hebben we een Puur, Bewust en heerlijk gerechtje erbij verzonnen. Samen met de granen cracker is deze soep ideaal om je bewuste eetstijl voort te zetten, zonder op smaak in te hoeven leveren. Deze soep en cracker zijn op inspiratie en in samenwerking met Babs Natuurlijk, wil je meer weten over Puur & Bewust eten, of ben je op zoek naar handige tips en recepturen bekijk dan eens haar website.

 

Bokse Snert