Links

Onze versproducten komen van lokale ondernemers en daar zijn wij trots op! Daarnaast werken wij regelmatig samen met lokale ondernemers in de vorm van workshops, proeverijen en dergelijken:

Brand Bier

Al meer dan dertig jaar schenken wij Brand Pilsener, wat ons ook mede tot een Brand Proeflokaal heeft gemaakt. Bij Brand hebben ze een voorliefde voor smaakvolle bieren. In deze bierbrouwerij in Limburg brouwen zij krachtige, smaakvolle pilseners en karaktervolle speciaalbieren van de beste gerst, bijzondere hopsoorten en zuiver mineraalwater uit eigen bron. Maak kennis met bijna zevenhonderd jaar vakmanschap.

 

Slagerij & Traiteur ‘t Smaakhuys

Cees en Paul Snels hebben het slagersvak met de paplepel ingegoten gekregen. “Heel ons leven hebben wij doorgebracht in de slagerij en ook wij zijn helemaal verknocht aan het slagersvak. Het is onze passie en we doen niets liever dan die met anderen delen.” Boksti’s, varkenshaas, kip, gehakt, Smaakbommetjes, BBQ’s … Waar u bij ons aan vlees denkt, denkt u aan ‘t Smaakhuys.

 

Bakkerij Pim Filius

“Hoe komen jullie toch aan dat lekker knapperig en vers Stokbrood?” Deze vraag wordt ons nog regelmatig gesteld en hier dus het antwoord! Deze Zeeuw kwam sinds 2003 over naar Dongen en zorgt voor de basis van onze kaart, deze Franse Baguette is er één waar menig bakker jaloers op is. Naast het met zorg bewaarde recept dat Pim bereidt, bakken wij deze zelf vers af wat het tot een perfect stokbrood maakt.

 

In ‘t Groen Groenten & Fruit

Jan in ‘t Groen breidde zijn vaders fruitbedrijf uit door een grote winkel met een ruim assortiment aan groente en fruit toe te voegen. De slogan “elke dag weer vers en voordelig” is waar het bedrijf voor staat en mee groot zijn geworden. Lang stond deze groenteman beter bekend als: STOP! Even fruit halen.. Maar intussen leveren zij aan een groot deel van de omliggende Horeca en kunnen de consumenten nog steeds in de winkel terecht.

 

Opener Bier

Deze organisatie houdt zich bezig met het mooie product bier en streeft naar de optimale bierbeleving. In samenwerking met internationaal biersommelier Frank Wouters van Opener Bier organiseren wij elke maand een Masterclass Bierproeven bij Den Hamse Bok, met ieders een eigen thema. Naast proeverijen bij ons organiseren zij ook proeverijen bierevents en activiteiten op maat, voor bij u thuis of uw bedrijf.

 

Ramses Bier

Liefde voor hop is toch wel hoe wij Ramses Snoeij, brouwer van Ramses Bier omschrijven. Deze sinds kort gestarte kleine Brouwerij is gevestigd in Hoge Zwaluwe en brouwt “eigenwijs bier voor mensen die daar van houden” . Ramses brouwde intussen 25 verschillende biologische speciaalbieren, waarvan wij altijd een wisselend aantal van in ons assortiment hebben. Na een aantal jaar als gastbrouwer te zijn begonnen, kon hij in 2013 middels crowdfunding eindelijk zijn eigen duurzame Brouwerij starten.

 

Babs Natuurlijk

In samenwerking met Babs Natuurlijk organiseren wij workshops als Puur & Bewust met Babs Natuurlijk. Als voedingsdeskundige kan zij helpen lekker maar toch bewust te eten en koken en geeft zij hierin advies op maat. Zo ontwikkelden wij samen dan ook het Puur & Bewust Pompoensoepje , als nieuw gerecht op de Bokse kaart.