Over de ‘Bok’

Voorgevel Hamse Bok

Dat café daar aan de Hoge Ham, ja 'de Bok' die zal altijd bestaan; 'de Hamse' zal nooit meer vergaan!
Zo luid het Hamse Bok lied al 37 jaar elk weekend weer en symboliseert het hart en ziel van Café Gasterij Den Hamse Bok. Vijf jaar na de oprichting namen Denny & Fon Café Den Hamse Bok over in 1984, waar het nummer voor het eerst ten gehore werd gebracht. Na de uitbreiding van de kleine naar de grote Bok in 1998 werd ook de naam uitgebreid: Café Gasterij Den Hamse Bok. Hiermee staan een borreltje of drankje, met een lekker hapje erbij, omvangen door gezelligheid en gastvrijheid hoog in het vaandel. Met de ingang van het jaar 2015 staan Giselle en Ferry samen met Denny en Fon aan het roer, zodat dit schip nog lang op dezelfde koers door kan gaan.

Sinds jaar en dag wordt er van de tap Brand Pilsener geschonken, wat ons dan ook tot een Brand Proeflokaal heeft gevormd. Naast de Brand speciaal bieren hebben wij een uitgebreide Bierkaart, met streek-, bels- en internationaal bier. De gerechten uit onze specifieke keuken zijn volgens eigen receptuur, met onder andere een Bokse soep, Uiensoep, Stokbroodjes Boksti, Fonzerelli, Kip- Varkenshaas Saté en Frietjes Bok houden wij van een lekkere hap naast het 'potje bier' . Als de keuken na 21.00 uur sluit en soms de disco lampen knipperen, wordt er geregeld een dansje gewaagd en blijken zowel jonge als oude bokken zich thuis te voelen in onze Gasterij.

Zoals bekend zijn wij een Gasterij
en staat binnen lopen vrij.
Reserveren is bij ons niet mogelijk,
daarvoor uw begrip, hopelijk.

Waar de deur van woensdag t/m zaterdag open staat voor vrije inloop, verzorgen wij op zondagen besloten feestjes en partijen.

Café Gasterij Den Hamse Bok
Adres: Hoge Ham 45, 5104 JB Dongen
Telefoon: 0162-313256
E-mail: info@hamsebok.nl