2-3-4 juli zomer weekend

Waar we in het weekend van 2 t/m 4 juli ons zomercarnaval 2021 zouden vieren, laten de coronamaatregelen dit nog niet optimaal toe (verplaatst naar 3 t/m 5 sept). Maar we gaan dit weekend natuurlijk wel gezellig zomers bokken op ons tuinterras in dezelfde sfeer.

Klik op de afbeelding voor meer informatie en programma
Zomerse aftrap

Hamse Hapas

Heel het weekend lang (vrijdag 2 t/m zondag 4 juli) hebben we onze zomerse hamse hapas kaart. Heerlijke Bokse gerechten in hapklaar formaat, zoals bekend van de zondag bokken dagen afgelopen jaar.

Gezellige muziek

We hebben weer onze vertrouwde jongens gevonden die wat LP’s komen draaien én er zit misschien nog een verrassing aan te komen op muzikaal gebied. Elke dag is het wat anders.

EK voetbal

Mocht Oranje door de 8e finale op 27 juni komen, dan zullen ze op zaterdag 3 juli om 18:00 uur de kwartfinale spelen. Uiteraard zullen we deze dan op onze schermen buiten uitzenden en zal de zaterdag een oranje dag worden.

Reserveren

Wil je al zeker zijn van een plekje op één van de dagen tijdens het zomerweekend, vraag dan alvast een tafel aan via onderstaand formulier. We zijn nog aan het aftasten wat voor samenstellingen en opzet er mogelijk zijn, omdat nog niet alle nieuwe versoepelingen/maatregelen bekend zijn op dit moment.