28 okt Bockentocht

Doe je ook mee aan de eerste Dongense Bockentocht?

Het Bockbierseizoen is begonnen en we wilden weer eens wat anders doen: een heuse bokkentocht. Bij deze eerste editie proef de de mooiste bockbieren met bijpassende hapjes bij Café Gasterij Den Hamse BokBrasserie Loud en Opener! Wij hebben in totaal 6 verschillende bockbieren voor jullie geselecteerd voor dit evenement, zodat je allerlei uiteenlopende smaken geserveerd krijgt. En dit keer krijg je niet alleen het bier, maar ook bijpassende hapjes!
Want je doorkruist al proevend toch heel de metropool Dongen en van zo’n Bockentocht krijg je me een partij trek 🙂 Het wordt dus Bokken, Bikken & Biken!

Wat gaan we doen?

1. Bocken
Samen met jouw clubje ga je langs de drie locaties (LOUD – Bok – Opener) voor het proeven van 2 proefglazen bockbier per locatie; gecombineerd met bijpassende hapjes.

2. Bikken
Het is dus zowel een mooie diversiteit aan bockbieren, als een food pairing event waarbij de smaken door de hapjes nog eens extra zullen worden verruimd.

3. Biken
Het tijdschema houdt rekening met de fiets, maar je mag hem natuurlijk ook te voet doen als je een snelle benenwagen hebt.

Inschrijven

Schrijf jouw club als groep in, zodat jullie zeker samen in de ‘route’ worden ingedeeld. Na inschrijving maken wij de routeplanning bekend en krijg je bericht over jouw route en proefvolgorde. Je start om 14.00u op locatie 1, proeft daar 2 proefglazen icm de heerlijke hapjes en vervolgt dan de route naar locatie 2 en proeft daar om 15.00u de volgende set met biertjes, om rond 16.00u vervolgens af te sluiten op locatie 3. Op de laatste locatie van jouw route ben je dus in principe klaar om 17.00u, maar op je eindlocatie kun je nog wat naborrelen tot uiterlijk 18.00u. Mocht je tussendoor of naderhand nog meer dorst hebben dan kun je natuurlijk altijd nog drankjes bijbestellen buiten dit arrangement om.
O ja, trek je leukste bockentocht outfit aan, wie weet win je wel een prijs 🙂

Je betaalt slechts €32,50 p.p. voor deze tocht, en daar zijn de 6 proefglaasjes, de hapjes en zelfs nog een verrassing bij inbegrepen.
Inschrijven en afrekenen voor de Bockentocht: