Bierbq2019

Nog net voordat de zomer weer voorbij is houden we ook dit jaar weer een overheerlijke bierbecue; en wel op VRIJDAG 23 AUGUSTUS!

Deze combinatie van Bier & Foodpairing bestaat weer uit een aantal heerlijke gerechten van de Barbecue met bijpassende Speciaalbieren.

De BierBQ betreft een geheel volledig avond vullend programma, onder begeleiding van de biermannen van Opener Bier .

BierBQ 2017

Hoe werkt de Bierbecue?

De smulpartij gaat tussen 17-18 uur van start, dus vragen wij u uiterlijk om 18 uur aan te schuiven aan de BierBQ.

Daarna verloopt de avond in uw eigen eet- en drinktempo langs 5 gerechten met 5 bijpassende speciaalbieren. Hierin is gelet op de bijzondere smaakbeleving en bereiding van de Barbecue, de food-pairing met het speciaalbier en kunt u zelf nog een eigen draai geven aan bepaalde rondes.

Nadat wij een “voor-proeverij” voor onszelf hebben gehouden om alle smaken perfect op elkaar af te stemmen, denken wij dat de vijf gerechten en proefglazen voldoende zijn voor het avondvullende programma.
Mocht u toch dorstig zijn is ook het mogelijk om bij elke ronde eventueel een proefglas bij te bestellen. 

Inschrijven

Let op, aan deze smulpartij kan alleen worden deelgenomen op inschrijving:

KLIK HIER OM U IN TE SCHRIJVEN
Inschrijfkosten bedragen 39,50 per persoon voor de gerechten én inclusief speciaalbieren natuurlijk!

Na inschrijving ontvangt u een bevestingmail en in de week van de proeverij zullen wij de definitieve aanvangstijd en verdere informatie sturen, tot dan!

Opener bier


Na al vele proeverijen in samenwerking met Opener bier te hebben georganiseerd openden zij sinds kort het nieuwe proeflokaal en uitgebreide brouwerij aan het Veepad te Dongen. Naast het brouwproces zijn zij vooral bezig met de “bierbeleving” en zo verzorgen de opener bierspecialisten meerdere bierproeverijen op maat.