kerstproeverij_web

15 december

Kerst- Winter bierproeverij

vrijdag 15 december,
21:00 uur Café Gasterij Den Hamse Bok

De mannen van Opener komen weer langs voor een traditionele tap-take-over.
Het is alweer even geleden dat biermannen Frank&Ferry hun eerste kerstbieren proeverij organiseerde bij Den Hamse Bok. Maar het is ook alweer vier jaar geleden dat de laaste winterse tap-take-over in de hamse is geweest.

Hoe werkt de opener tap take over?

  • Bij een tap-take-over wordt de bar/tap volledig overgenomen, in dit geval door onze biervrienden van Opener. Vanaf 21:00 uur is de kleine bok op vrijdag 15-december tijdelijk de winterse opener bar en hier kun je dan uit een ruim assortiment kerst- en winterbieren een proefglas bestellen.
  • Het is ook mogelijk een proeverij stempelkaart af te nemen, hiermee kun je maar liefst 7x een proefglas laten vullen voor de prijs van 6. Oftewel 6+1 gratis!
  • Daarnaast hebben we voor deze avond een speciale borrelplank actie, hierover op de avond zelf meer.
  • Bestel je liever per los glas los, ook dit is mogelijk.

Moet ik vooraf een kaart kopen?

Nee, we willen in de kerstsfeer vooral een lage drempel en iedereen in z'n eigen tempo en tijd laten proeven van de lekkerste winterse bieren. Het is niet nodig om vooraf een een kaart te kopen, maar als je op tijd komt deze avond ben je wel gegarandeerd van een eigen tafel/plekje.

Wat moet ik verder nog weten?

Kerst- en Winterbieren zijn meestal erg hoog in alcohol percentage, zodat je lekker op kan warmen tijdens de winterse dagen. Daarnaast zijn er best veel kerstbieren die flink gekruid zijn.

Het is leuk om leuke kersttrui en/of kerst outfit aan te trekken voor deze avond, zo zien we gelijk dat je graag meedoet met de tap-take-over

18 januari

Culinaire wandeling Opener Dongen

Meer informatie volgt snel, maar noteer 'm alvast in uw agenda.

Bierproeven met bijpassend walking dinner door het centrum van Dongen en daarbuiten

Donderdag 18 januari - +/- 18:00 - 22:00 uur