Bierproeven

Eerstvolgende Proeverij

De eerstvolgende proeverij is op 10 April; de Lentebieren Proeverij op GOEDE VRIJDAG. Dus wilt u uw Paasweekend GOED beginnen, zet dan 10 April in uw agenda!
Ditmaal niet alleen lenteBOKjes maar ook andere type speciaalbieren die geschikt zijn om te drinken in het voorjaar.
Daarnaast krijgen jullie de kans om deze week te stemmen of het een tap-take-over wordt met vrije inloop of een centrale proeverij op inschrijving met meer informatie over de desbetreffende bieren, het proeven van bier en smaak experimenten!

Masterclass Bierproeven

Ook dit jaar hebben we weer elke maand een masterclass bierproeven, met telkens een ander thema en andere speciaalbieren, maar tezamen een totaalbeeld geven van het mooie product bier: ervaar het brouwproces en de invloed van de brouwstappen en gebruikte ingrediënten op het uiteindelijke bier, leer de veelzijdigheid van hop kennen door eraan te ruiken – voelen en proeven, bekijk en ruik een vergistend brouwsel, volg de trends zoals seizoensbieren en biercombinaties, en krijg de handvatten om zelf met bier- en spijscombinaties aan de slag te gaan.

We nodigen je uit hieraan deel te nemen; weet wat je drinkt en ga bier zo nóg meer waarderen!

De volgende Masterclasses staan gepland voor dit jaar:

   
vr 10 April Opener Lentebieren Proeverij
vr 28 Augustus Opener Bierbecue 2020

SCHRIJF JE NU IN: INSCHRIJVEN VOOR BIERPROEVERIJ OPENER MASTERCLASS

Elke Masterclass is los te bezoeken. Omdat de komende Masterclasses combinaties zijn van Bier en eten en / of activiteiten verschillen de prijzen per proeverij. Om de prijs zo scherp mogelijk te houden wordt deze in de maand voor de proeverij pas bekend. Maar wil je zeker zijn van een plekje, schrijf je dan alvast in!