Bierproeven

Eerstvolgende Proeverij

De eerstvolgende proeverij is op 10 Mei; de Opener Lentebieren tap take-over. Een Lentebieren festival met vrije keuze uit een ruim assortiment Lente en Bok bieren om dat heerlijke lentegevoel te krijgen.

Klik hier voor meer informatie over de tap take-over.

 

Masterclass Bierproeven

Ook dit jaar hebben we weer elke maand een masterclass bierproeven, met telkens een ander thema en andere speciaalbieren, maar tezamen een totaalbeeld geven van het mooie product bier: ervaar het brouwproces en de invloed van de brouwstappen en gebruikte ingrediënten op het uiteindelijke bier, leer de veelzijdigheid van hop kennen door eraan te ruiken – voelen en proeven, bekijk en ruik een vergistend brouwsel, volg de trends zoals seizoensbieren en biercombinaties, en krijg de handvatten om zelf met bier- en spijscombinaties aan de slag te gaan.

We nodigen je uit hieraan deel te nemen; weet wat je drinkt en ga bier zo nóg meer waarderen!

De volgende Masterclasses staan gepland voor dit jaar:

vr 29 Maart Kabouter Party (VOL)
vr 10 Mei Opener Lentebieren tap take-over
vr 23 Augustus Bierbecue 2019
vr 4 Oktober Opener BOKbieren tap take-over
vr 13 December Opener Kerstbieren tap take-over

SCHRIJF JE NU IN: INSCHRIJVEN VOOR BIERPROEVERIJ OPENER MASTERCLASS

Elke Masterclass is los te bezoeken. Omdat de komende Masterclasses combinaties zijn van Bier en eten en / of activiteiten verschillen de prijzen per proeverij. Om de prijs zo scherp mogelijk te houden wordt deze in de maand voor de proeverij pas bekend. Maar wil je zeker zijn van een plekje, schrijf je dan alvast in!