Bierproeven

Eerstvolgende Proeverij

Bokking Apart Together

BAT Thuis proeverij Den Hamse Bok ism Opener bier

De eerstvolgende proeverij is op 6 november; Bokking Apart Together. De 6e editie alweer van de Opener – Hamse Bok thuisproeverijen. 
Klik op de afbeelding of link voor meer informatie van dit evenement.

Drinking Apart Together – wat is dat?

Wie mist ook de gezelligheid van de kroeg, samen een speciaalbiertje drinken of een bierproeverij met een lekker hapje om het weekend inluiden? Het gaat nog wel even duren voordat dit weer mogelijk is, dus komen wij en Opener bier met deze vernieuwende thuis proeverij. 

Wij hebben een speciaalbier proeverij met 6 speciaalbieren voor thuis samengesteld, die je via een live-stream samen met ons kunt doorlopen, in combinatie met mooie hapjes die door de kok Mark Schellekens zijn samengesteld. Daarnaast kun je ook met al je vrienden, zonder op dezelfde locatie te zijn, samen de proeverij volgen op gepaste afstand. Natuurlijk kun je een pakketje samen delen – ons motto is immers ‘gebrouwen om te delen’- en zo een flesje doormidden schenken. De hapjes kun je ook samen delen, het is zeker genoeg voor 2 personen. Een veelvoud en elke combinatie van deze pakketten is mogelijk.