Bok zoekt geit

“We gaon dun Boer op” is het motto van ‘t Peeënrijk dit jaar. Daarmee is de primeur gestart van het schitterende programma:
BOK ZOEKT GEIT

Optocht gaat niet door:
Wel Party op Plattekar!

Ondanks dat zondag de optocht niet doorgaat vanwege de slechte weersvoorspellingen gaat de party buiten met platte kar wel door!
Houd onze website en facebookpagina in de gaten voor de laatste nieuws updates:
Facebook event Waailand Party op Plattekar

De week ziet er als volgt uit:

Programma Bok zoekt Geit 2020

Donderdag 20-2

Donderdag is de laatste mogelijkheid om je liefdesbrieven in te sturen naar andere Bokken of Geiten. Daarnaast is er nog de mogelijkheid voor zowel de Bokken als Geiten om zichzelf voor te stellen als ze dat eerder nog niet hadden gedaan.

Vanaf 21:00 uur zijn we geopend en kun je onder het genot van wat lekkere potten bier en muziek van DJ Martropez jouw liefdesbrief schrijven en op de dansvloer oriënteren wat voor Bokken-vlees er in de kuip is.

Vrijdag 21-2

Vrijdag kun je jouw liefdesbrief ophalen en lezen wat jouw gekoppelde dier van plezier heeft teruggeschreven. De kunst is om jouw aanbidder te vinden en voor het eerst kennis te maken.

We gaan ‘s avonds meteen met de pootjes van de vloer met Robin Riccio. Wie weet krijg jij jouw Bok of Geit al gelijk een stapje verder dan alleen kennis maken.

Zaterdag 22-2

Zaterdag start vanaf 14:00 de lammetjes-middag voor de kleine Bokjes en Geitjes. Met een luchtkussen, speeltuin, snoepzakken, schminkhoek en kinderdisco binnen in de stal kun je lekker rondspringen.

Aan het eind van de middag zullen de Peeënstekers op bezoek komen in de stal en zullen Yvonne en haar camerateam beelden schieten voor de tv-uitzending.
De keuken is de gehele middag en begin van de avond geopend, dus je kunt gelijk een goede bodem leggen en hoeft niet meer naar huis.

‘s Avonds houden we namelijk een fluor-stoplicht-party met DJ George. Alle stalbewoners zullen dan gelabeld worden met groen, oranje of rood afhankelijk van hun relatie-status.
Zo weet je precies hoeveel kans je nog maakt als je zelf zoekende bent naar een geschikte Bok of Geit.

Zondag 23-2

Wil je weten hoe het danst?
Na d’n optocht door ‘t Peeënrijk parkeren we de platte kar op straat en zijn alle boeren vrienden uitgenodigd op de grote BOK-zoekt-GEIT afterparty!
De bekende DJ’s worden van stal gehaald en zullen alle bokkenpoten laten stampen. Geen flauwe carnavalskrakers maar bonkende beats zullen er klinken door de Hoge Ham.

Als het buitenfeest tegen 20:00 uur is afgelopen kun je binnen nog lekker de eerste uitzending van onze collega’s Boer-zoekt-vrouw op TV en staat DJ Joris tot 2:00 uur klaar om alle actieve Bokken te laten feesten voor de eerste logeerpartij.

Maandag 24-2

Na de eerste logeerpartij kun je vanaf 12:00 uur aanschuiven aan het pyama-ontbijt. Aansluitend zullen we met lekkere carnavalsklassiekers iedereen laten bijkomen van ‘t brommers kieken en de traditionele brabantse gezelligheid te vieren. Eens kijken wie de polonaise en hendjes in de lucht kent tegenwoordig.

‘s avonds gaan we Høken & Hakselen met:
live-band Mork & de Jaankers!

Als je niet weet wat “Høken & Hakselen” inhoudt, raden we je aan dit even bij je boeren vrienden te informeren.

Dinsdag 24-2

De laatste dag alweer van de BOK-zoekt-GEIT opnames deze week.
We zijn vanaf 14:00 uur open voor de echte feestbeesten en tegen 16:00 uur zal de grote eindshow worden opgenomen.
Tijdens deze middag gaan we op zoek naar de best gevormde BOK-GEIT koppels van de afgelopen week. Je kunt jullie koppel-goals bijwerken met o.a. diverse drank spellen, karaoke en Bokje-rijden-race tijdens de
GROTE BOK-zoekt-GEIT SHOW!

‘s avonds sluiten we de opnames af, zullen we de hardwerkende Bokken en Geitjes nog even in het zonnetje zetten en bouwen het laatste feestje af tot middernacht.