15 - 16 - 17 Oktober

Afhankelijk van de versoepelingen organiseren we in samenwerking met Stichting Bokse Bikersz D dit jaar weer een BOKtoberfeszt. De zaterdag in het BOKtoberweekend zal in het teken staan van ''drinken (lees zuipen) voor 't Goede Doel" !

Boktoberweekend

Het hele weekend van 15 t/m 17 oktober zijn de blauw wit geruite vlaggen te vinden in de Bok. Alle dagen hanteren we een leuke Boks Duitse smulkaart, kun je bier uit pullen drinken en hebben we leuke nog meer vermakelijke invullingen.

??? 25 september ???

In de eerstvolgende persconferentie van Rutte en de Jonge zullen we meer te horen krijgen over wat er per 25 september gaat veranderen in de maatregelen. Na de persconferentie duurt het meestal ongeveer een week voordat de aangekondigde aanpassingen definitief en op gemeentelijk niveau zijn uitgewerkt. Dus zullen we in de week van 20-26 september meer weten of het Boktoberfeszt door zal gaan en hoe het weekend eruit gaat zien.

 

Niet mokken maar BOKKEN!
Geheel in het thema van het Boktober weekend hebben we deze avond een ruime keuze aan BOKbieren. Naast de bieren is het mogelijk om bijpassende gerechtjes en hapjes te nuttigen.

Meer informatie en starttijd volgt nog.

Waarschijnlijk is deze proeverij wel op inschrijving, dus houd onze socials en website in de gaten.