13 okt Boktoberfeszt 2018

Op zaterdag 13 oktober vindt voor de vierde keer het Boktoberfeszt plaats bij Café Gasterij den Hamse Bok. Georganiseerd door stichting BokseBikerszD met dit jaar als goede doel: Kloosterpad Specials Event 2018. Van elke gedronken Pul bier gaat er een deel van de opbrengst naar <het goede doel>.

Live muziek

Vroeg in de avond zullen de Vrijetijdrekkers het muzikale feest openen en n.a.v. zijn fantastische optreden afgelopen drie jaar komt de onbetwiste koning van de Nederlandse oktoberfeesten, RICHTIG REX, ook deze keer de tent weer op z’n kop zetten. Nieuwkomer dit jaar zijn de Uitslaopers met vocale ondersteuning van slägerköning Thieu!
Als afsluiter zorgt feest DJ George dat iedereen tot in de late uurtjes door kan feesten.

Het Boktoberfeszt is de perfecte mix van Oktoberfeest en Hamse Bok Party time, met live muziek, pullen bier, en de opbrengst is ook nog voor het goede doel.

Wat kost het

Entree kaarten kosten vanaf 20.30 u, maar 5 euro, alleen van te voren te koop. Wil je een goede bodem leggen dan kun je deelnemen aan het speciale Boktober diner om 18.00 u.
Hiervoor betaald u slechts 25 euro per persoon incl entree kaart voor het avondfeest. Zo kunt u eerst een goede Boktober bodem leggen en daarna gelijk door naar de feestavond!
Reserveer op tijd, want vol=vol!

INSCHRIJVEN VOOR HET BOKTOBERFESZT DINER IS NIET MEER MOGELIJK!

Entreekaarten

Kaarten zijn te koop bij Den Hamse Bok tijdens openingstijden aan de bar en online op www.boksebikerszd.nl .