Boktoberfeszt 2019

Zaterdag 12 Oktober organiseert Café Gasterij Den Hamse Bok in samenwerking met Stichting Bokse Bikersz D weer het jaarlijkse BOKTOBERFESZT!

Kaartverkoop avond

Voor het avondfeest kunt u zich van een entreebewijs verzekeren à € 5,00. Dit kan via de website van Stichting Bokse Bikersz D:
http://www.boksebikerszd.nl/page/boktoberfesztkaarten
Ben er snel bij want vol=vol!

Wat is het Boktoberfeszt?

Het Boktoberfeszt is een feestdag vol gezelligheid, live-muziek, pullen bier en lekker eten met als doel te feesten en geld in te zamelen voor een lokaal of internationaal goed doel dat een steun in de rug kan gebruiken. Dit geheel in de sfeer van de Duitse Oktoberfesten, met verkleedpartijen in lederhosen en dirndls.

Hoe ziet de dag er uit?

‘s Middags hebben we leuke Boktoberfeszt kaart met o.a. gerechten uit de keuken van de Ooster-buren, vanaf 16:30 uur.
Het is vrij entree, want van zowel het eten als drinken gaat een deel van de opbrengst naar het goede doel.
Bent u van plan om met een grote groep te komen eten dan is een tafel reserveren gewenst. Mocht u na de smulpartij nog lekker willen blijven voor het avondfeest is dat uiteraard mogelijk!

Reserveer hier alvast een tafel om zeker te zijn van een plekje van 16:30-20:00 uur om te smullen van de Boktoberfeszt-kaart.

‘s Avonds is het vanaf 20:30u toegang met Entree-bewijs. Voor slechts € 5,00 verzekerd u zich van entree voor het avondfeest.
Verder wordt er voor de avond van 20:30-2:00 u een deurbeleid gehanteerd van 18+ en vol=vol.

Tijdens het avondfeest staat de volgende live-muziek op het programma:
Die Freizeitrecker
Die Ausschläfer band mit Thieu der schlägersänger
Richtig Rex
Feszt DJ George

Goede Doel

Elk jaar wordt het Boktoberfeszt georganiseerd met opbrengsten voor één van de goede doelen van Stichting Bikersz D. Dit jaar betreft het goede doel:

STICHTING PARKPLEZIER, Dongen

Stichting Parkplezier zet zich in om park Vredeoord tot een gezellig leefgebied te maken voor de Dongense gemeenschap, met volop leven in de brouwerij. De stichting organiseert een aantal evenementen door het jaar heen om de mogelijkheden, de kracht en de schoonheid van het park goed in beeld te brengen.

Klik hier voor meer informatie over het Goede Doel