Carnaval 2019

Carnaval 2019 Algemeen

Hier kun je alles vinden over de Carnaval 2019 in Café Gasterij Den Hamse Bok.

Bekijk hier het motto van dit jaar:We glije in vùrm dur ut Peeënrijk meej ut BOKslee team’

Of bekijk hier het volledige programma tijdens de Carnavalsweek.

Van Donderdag t/m Dinsdag hebben wij zowel ‘s middags als ‘s avonds diverse programma’s, LET OP ‘s avonds hanteren wij een deurbeleid van 18+ Lees hier meer over het deurbeleid

Verder is het alle dagen gratis Entree!

Tijdens de Carnavalsweek wordt ‘s avonds alleen gebruik gemaakt van de achter ingang via de garderobetent.
Onze garderobe stellen wij beschikbaar voor gasten die bij ons in de bok komen carnavallen, voor het aantal personen dat bij ons binnen kan hebben wij voldoende haken maar niet voor heel Dongen. Daarbij hanteren wij ook het beleid: binnen=binnen en buiten=buiten. Dus mocht je naar buiten gaan, neem je jas mee.

We zen in vùrm

Het motto van het 61e carnavalsjaar in het Peeënrijk is ‘We zen in vùrm’ !

En dat is mooi want gezien de witte koude winter van 2019 zijn onze BOK-slee teams al flink in training voor de Peeënrijkse Winterspelen.
In onze BOK-hut zijn het namelijk zes dagen lang winterse après-ski taferelen met het BOK-slee team!

Welke Teams er naar ons schôn en onvolprezen Peeënrijk komen van 28 februari t/m 5 maart, moet nog blijken uit de huidige kwalificaties maar worden binnenkort bekend gemaakt. Samen met het daarbij behorende programma om heerlijk door de Carnaval te glijden bij de BOK-hut.

Mocht je nog plannen hebben om op wintersport te gaan, dan zeg deze maar vast af, want voor de ultieme beleving kunde gewôn in ‘t Peeënrijk blijven!

^Terug naar boven


Deurbeleid

Één ding is al wel zeker en dat is dat wij net als vorig jaar ‘s avonds weer een deur-beleid hanteren en alleen toegang verlenen aan personen vanaf 18 jaar en ouder. Hierbij in acht nemende dat men alleen toegang wordt verleend nadat men zich heeft kunnen legitimeren met een geldig legitimatiebewijs (een 18+ polsbandje is géén legitimatiebewijs voor het deurbeleid, alleen een alternatief voor alcoholverstrekking aan de bar). Het is ook niet toegestaan om <18 naar binnen te gaan onder begeleiding van een 18-jarige of ouder persoon.

Tijdens de Carnavalsdagen worden Polsbandjes verstrekt door Horeca Dongen, deze dienen als snelle identificatie aan de bar en niet voor als geldig legitimatie aan de deur!

Daarnaast passen wij de ‘Huis/gedragsregels Carnaval Horeca Dongen‘ toe.

^Terug naar boven

 

Programma:

Donnerstag, 28. Februar

Op Donderdag 28 Februari gaat de BOKhut voor het eerst open. Omdat iedereen net gearriveerd is in het olympische winter-Peeën-rijk gaan we vanaf 21:00 uur de week lekker inluiden.

Om de BOKhut extra op te warmen lanceren we speciale Eis-SHOTS en is er warme Glühwein verkrijgbaar. Met wat geluk trekt er plaatselijk nog een sneeuwbuitje over en draait DJ Robin Riccio de eerste BOKhut-Carnavals platen om helemaal los te gaan!

Programma Vrijdag

Freitag, 1. März

‘s Middags is de BOKhut al vanaf 16:30 u open als u eerst nog een hapje wilt eten, van de speciale BOKhut kaart.

‘s Avonds staat de officiële Olympische Openingsceremonie op het programma.
Alle gekwalificeerde Olympische wintersporters mogen zich presenteren en het Olympisch Vuur wordt aangestoken.
Dus bij deze nodigen we alle skiërs, snowboarders, schansspringers, schaatsers, curlers, langlaufers, ijshockeyers en shorttrekkers van het Olympisch winters-Peeën-rijk om de nog even te ontspannen voordat morgen alle wedstrijden beginnen.

Vanaf 21:00 uur draait niemand minder dan de echte Sneeuwkampioen DJ George alle winterhitjes en hoempapa-plaatjes.

Samstag, 2. März

Voor de kleine BOKslee-ers wordt ‘s middags het sprinkussen al opgeblazen en is de BOKhut vanaf 14:00 uur open. Wil je als een echte prinses in de BOKslee of liever als spiderman, dan is er een schminkhoek om je te laten omtoveren en kun je nog een lekkere snoepzak halen om de middag helemaal compleet te maken.

Natuurlijk zijn de volwassen BOKslee-ers ook al vanaf 14:00 uur welkom en is de tapf gewoon open. Aan het eind van de middag maken we ons op voor de Prinselijke Opening van de BOKslee baan. Het team van Prins Andreo LX en hofhouding is gekwalificeerd voor de eerste officiële wedstrijd, eens kijken hoe goed zij in vùrm zijn een mooie recordtijd kunnen wegzetten.

Aansluitend draaien we ‘s middags al lekkere klassieke carnavalskrakers met DJ Artlectic en glijen we vanzelf door naar de avond om de BOKhut helemaal op z’n kop te zetten met DJ Tommy!

Sonntag, 3. März

Op zondag trekt de grote Peeënparade door het winter-Peeën-rijk, dus gaat de BOKhut ook naar buiten: BOKhütte OPEN-AIR am piste. Dus komt u van de piste af kunt u gelijk daar aan de pilseners bij het grote buiten podium aan de piste voor de BOKhut . Je kunt gewoon je wintersport outfit aanhouden en jezelf lekker warm dansen en springen als ons DJ-TEAM GEORGE – ROBIN RICCIO – TOMMY lekkere house platen draaien. 

Speciaal voor dit buitenevenement is er ook een buitenbar en hebben we een deel van het buitengebied wat windschermen geplaatst. 

LET OP: Het is niet toegestaan zelf drank en/of eten mee te brengen. Bij de ingang wordt gecontroleerd op alcohol en drugs. Bent u eenmaal binnen de windschermen is het ook binnen=binnen en buiten=buiten!

Als het buitenevenement ten einde loopt gaat het feest binnen gewoon verder tot in de laatste uurtjes voor de echte die-hards en zullen we zien we er het beste kunnen après-skiën!

Montag, 4. März

Voor de vroege vogels zijn we open vanaf 12:00 uur en kun je aanschuiven aan het Pyama-ontbijt. Aansluitend kun je daarna deelnemen aan het olympisch ochtend gymnastiek programma om even goed wakker te worden en in vùrm te blijven voor de laatste 2 dagen.

In de loop van de middag start dan ook de BOKse Karaoke show en kun je samen met je olympisch team karaoke plaatjes aanvragen en meezingen. 

Intussen bouwen de speciale stage op voor de avond. Het olympisch vuur blijkt een beetje te hard te gaan dus hebben we de BUREN VAN DE BRANDWEER inschakeld om het hete feestje te komen blussen. Speciaal voor deze Winterweek nemen zij een wat sneeuwkanonnen mee zodat de BOKhut extra wit en glad is en je gewoon zonder BOKslee de hele hut door kan glijen!
Ben er op tijd bij, want de blussers komen om 21:30 uur en vanaf 21:00 hanteren we weer ons avond-deurbeleid en vol=vol!

Dienstag, 5. März

Aangekomen bij de laatste olympische wintersport dag zijn we vanaf 14:30 uur open om ons op te maken voor de Olympische Spelletjes middag: WE GAAN VOOR GOUD! 

Rond 16:00 uur zullen we van start gaan om de strijd te openen voor alle gekwalificeerde olympische teams. Van BOKslee drankspellen tot behendigheid testen trekken we uit de kast en tussendoor kunnen er lekkere liedjes worden gezongen met de BOKslee Karaoke show! Welk team kroont zich tot Olympisch Winter-Peen kampioen en gaat voor de gouden medaille?

Aan het begin van de avond vind dan ook de officiële Medaille Afsluitceremonie plaats en zullen alle kampioenen gehuldigd worden. Daarna houden we na de lampkesoptocht nog de laatste WinterpeeënParty om de week goed af te sluiten.

 
^Terug naar boven