25 apr Cinema Night

Donderdag 25 aprilis het weer Blockbuster Thursday bij Cinema Dongen.

Buenas Chicas

Billie (Susan Radder) is een superambitieuze junior advocaat met het hart op de tong. Maar nadat ze een belangrijke zaak heeft verpest, dreigt ze te worden ontslagen. Om dit te voorkomen gaat ze met haar beste vriendinnen Allegra (Noël van Kleef) en Coosje (Britt Scholte) op wijnreis naar het zonnige Spanje. Billie’s werkelijke doel? Haar baan behouden door de Spaans-Nederlandse wijnboer Bruno (Juvat Westendorp) te overtuigen om zijn wijngaard op te geven en zijn grond te verkopen aan Billie’s cliënten die daar een golfresort willen bouwen. Eenmaal in Spanje loopt echter niets zoals het moet en tot overmaat van ramp staat Billie’s collega en ex-geliefde Rogier (Thijs Boermans) ook nog onverwachts op de stoep.

Gratis Borrelplankje

Tijdens de voorstelling is het niet toegestaan in de zaal eten en of drinken te consumeren, maar na afloop van de voorstelling kun je wel bij Café Gasterij Den Hamse Bok nog lekker naborrelen en hiervoor ontvang je zelfs een gratis ‘cinema dongen borrelplank’ !

Op vertoon van je voorstellingsticket ontvang je bij je eerste bestelde drankje een borrelplank met diverse lekkernijen. Een chipje, kaasje, worstje en nootjes, van alles wat om samen de avond lekker af te sluiten.