30 mei Cinema Night

Donderdag 30 mei het weer Blockbuster Thursday bij Cinema Dongen.

Love Lies Bleeding

In een afgelegen dorp in New Mexico wordt het leven van sportschoolmanager Lou (Kristen Stewart) volledig op zijn kop gezet wanneer bodybuilder Jackie in haar sportschool verschijnt. Jackie, die werkt bij de schietbaan van Lou’s criminele vader (Ed Harris), zet alles op alles om te trainen voor de belangrijkste bodybuildwedstrijd in Las Vegas, iets waar Lou haar maar ál te graag bij helpt. Het prille maar intense liefdesgeluk krijgt echter een onverwachte wending wanneer Lou’s zus op brute wijze mishandeld wordt en in het ziekenhuis belandt. Al snel loopt alles op gewelddadige wijze uit de hand en moet Lou niet alleen het duistere verleden van haar vader onder ogen komen, maar ook dat van zichzelf.

Gratis Borrelplankje

Tijdens de voorstelling is het niet toegestaan in de zaal eten en of drinken te consumeren, maar na afloop van de voorstelling kun je wel bij Café Gasterij Den Hamse Bok nog lekker naborrelen en hiervoor ontvang je zelfs een gratis ‘cinema dongen borrelplank’ !

Op vertoon van je voorstellingsticket ontvang je bij je eerste bestelde drankje een borrelplank met diverse lekkernijen. Een chipje, kaasje, worstje en nootjes, van alles wat om samen de avond lekker af te sluiten.