Drinking Apart Together

Schrijf je nu alvast in voor de DAT 10 - proeverij 26 februari 2021!
We boksen 't weer voor elkaar

De proeverij zal op vrijdag 26 februari plaatsvinden, en van 20.00u tot 23.00u duren. We lijken op een derde golf in te varen, maar we boksen het gewoon weer voor elkaar. Het is een jubileum editie, waardoor we flink uitpakken. Biersommelier Frank Wouters zal hierover in de livestream alle geheimen uit de doeken doen.

Wat staat al vast:

  • Vrijdag 26 februari, 20:00 uur aanvang
  • Een avond vol gezelligheid vanuit thuis te volgen
  • 6 verschillende flessen speciaalbier voor € 22,50
  • Bijpassende Bokse Borrel Boks € 15,00

Ophalen bierpakket

Vrijdag 26 februari
op te halen aan het Veepad 33, bij de Opener drive-trough.

Drinking Apart Together – wat is dat?

Wie mist ook de gezelligheid van de kroeg, samen een speciaalbiertje drinken of een bierproeverij met een lekker hapje om het weekend inluiden? Het gaat nog wel even duren voordat dit weer mogelijk is, dus komen wij en Opener bier met deze vernieuwende thuis proeverij.

Wij hebben een speciaalbier proeverij met 6 speciaalbieren voor thuis samengesteld, die je via een live-stream samen met ons kunt doorlopen, in combinatie met mooie hapjes die door de kok Mark Schellekens zijn samengesteld. Daarnaast kun je ook met al je vrienden, zonder op dezelfde locatie te zijn, samen de proeverij volgen op gepaste afstand. Natuurlijk kun je een pakketje samen delen – ons motto is immers ‘gebrouwen om te delen’- en zo een flesje doormidden schenken. De hapjes kun je ook samen delen, het is zeker genoeg voor 2 personen. Een veelvoud en elke combinatie van deze pakketten is mogelijk.