Drinking Apart Together

Schrijf je nu alvast in voor de DAT 7.0 - proeverij 27 november!

Vrijdag 27 November streamen we voor de 7e keer een thuisproeverij samen met Opener. Ook dit keer kun je weer een leuk bierpakket van 6 flessen speciaalbier verwachten en is het mogelijk een bijpassende Bokse Borrel Boks te bestellen.

Dit keer staat de avond in het thema: "thuisblijven is geen straf" ... meer daarover volgt later. Wil je zeker zijn van een plekje, reserveer dan alvast een pakketje hieronder.

Wat staat al vast:

  • Vrijdag 27 november, 20:00 uur aanvang
  • Een avond vol gezelligheid vanuit thuis te volgen
  • 6 verschillende flessen speciaalbier voor € 22,50
  • Bijpassende Bokse Borrel Boks € 15,00

Ophalen bierpakket

De bierpakketten en Borrel Boksen zijn op

Vrijdag 27 november
op te halen aan het Veepad 33, bij de Opener drive-trough.

Drinking Apart Together – wat is dat?

Wie mist ook de gezelligheid van de kroeg, samen een speciaalbiertje drinken of een bierproeverij met een lekker hapje om het weekend inluiden? Het gaat nog wel even duren voordat dit weer mogelijk is, dus komen wij en Opener bier met deze vernieuwende thuis proeverij.

Wij hebben een speciaalbier proeverij met 6 speciaalbieren voor thuis samengesteld, die je via een live-stream samen met ons kunt doorlopen, in combinatie met mooie hapjes die door de kok Mark Schellekens zijn samengesteld. Daarnaast kun je ook met al je vrienden, zonder op dezelfde locatie te zijn, samen de proeverij volgen op gepaste afstand. Natuurlijk kun je een pakketje samen delen – ons motto is immers ‘gebrouwen om te delen’- en zo een flesje doormidden schenken. De hapjes kun je ook samen delen, het is zeker genoeg voor 2 personen. Een veelvoud en elke combinatie van deze pakketten is mogelijk.