Eet met je hart

Tijdens de maanden November en December zijn wij één van de deelnemers van de actie “Eet met je hart”. Wij zetten ons de komende 6 weken in om eenzaamheid te verminderen onder eenzame ouderen. U kunt ons daarbij helpen. Wij vragen u bovenop uw rekening 1 euro extra te betalen. Deze euro doneren wij aan stichting Met je hart, die zich inzet voor ouderen die in eenzaamheid leven. Het is uiteraard een vrijwillige donatie. Wij bieden u en onze ouderen graag een avond vol gezelligheid en heerlijk eten. Eet u met uw hart?

Bijna de helft van alle ouderen voelt zich eenzaam. Vooral ouderen die zelfstandig wonen, fysiek beperkt zijn en in sociale of financiële armoede leven.
Met je hart organiseert waardevolle ontmoetingen voor deze kwetsbare ouderen.

Help je mee?

Uit eten staat voor gezellig samen zijn en genieten. In november en december deel je een beetje van dit geluk door een vrijwillige donatie van €1,- per tafelrekening. Met deze euro laat je ouderen weer meedoen in hun eigen buurt. Als je hier bezwaar tegen hebt is dat geen enkel probleem. Laat dit dan aan de bediening weten.

EET met je hart is een initiatief van stichting Met je hart.
Wil je meer weten? Kijk op www.metjehart.nl of volg de facebookpagina van de afdeling Dongen: facebook.com/metjehartdongeneet met je hart logo