Foto’s 33 Jaar CV de Bøxskusz Zomercarnaval

Zondag 10 Juli 2016 werd het 33 jarig Jubileum van Carnavals Vereniging de Bøxskusz uitbundig gevierd. Om te beginnen kwam dit “zomercarnavals feest” geheel tot z’n recht door het zonnige weer. Daarnaast werd de 33 jaar oude carnavals borden collectie tevoorschijn gehaald, flink wat ballonnen geblazen en tropisch wit zand geïmporteerd om het tuinterras van Den Hamse Bok om te toveren tot een exotisch carnavals strand.

Blaosband de Uitslaopers bij 33 jaar de Bøxskusz

Blaosband de Uitslaopers opende het feest, de sfeer zat er gelijk in en de druppels gutste van ieders hoofd. Met zowel nieuwe als oude Carnavalskrakers bliezen zij iedereen aangename tonen naar het hoofd en de toon was gezet.Prins Andreo LVII en hofhouding bij 33 jaar de Bøxskusz

Al snel kwam er hoog bezoek, Prins Andreo LVII had Adjudant Bas en z’n metgezellen meegenomen om de Bøxskusz nog even extra in het zonnetje te zetten (alsof het nog niet warm genoeg was). Met de aanwezigheid van heel de hofhouding, bier tegen de verkoeling kon het feest dan echt losbarsten. En wie maken er dan een mooier feestje van dan Feestband BAM? Het ene na het andere feestelijke nummer werd ten gehore gebracht en de voetjes gingen van het strand. Tussendoor ging de Barbecue aan, kwam er nog een exotische danser langs (die het zo warm had, dat hij niet al z’n kleren aan hield), zelfs Huub Hangop kwam zijn Carnavals hits aan de Bøxskusz brengen.

Huup Hangop bij 33 jaar de Bøxskusz

Toen gitarist Robbie van Feestband BAM in de laatste set het op z’n heupen kreeg, konden de mannen van de Bøxskusz al hun luchtgitaren weer tevoorschijn halen en werd er even ouderwets goed ge-rock-ed. Trompetitst Steffan kreeg iedereen stil en gehurkt op de grond en La Commeren & Thieu hebben iedereen een schorre stem op maandag bezorgd. Kortom het was BAM en het was FEEST!

Feestband BAM bij 33 jaar de Bøxskusz

Graag willen wij iedereen bedanken die de Bøxskusz een warm hart toe hebben gedragen en op hun jubileum zijn komen feesten, Mark & Jan van AVEvent Supply voor het verzorgen van het licht en geluid (en een jaar lang confetti versiering) en natuurlijk Blaosband de UitslaopersHuub HangopFeestband BAM voor de geweldige muzikale optredens.

Wie weet tot volgend jaar!?

 

En nog speciale dank voor (FO)Toontje die heel dag weer met z’n camera heeft rondgelopen, bekijk hieronder de foto’s:

Bekijk hier alle foto’s van 33 jaar de Boxskusz Zomercarnaval