hamse hapas april 2018

Hamse Hapas

Woensdag 11 en Donderdag 12 April organiseren we weer de Hamse Hapas dagen.  Het bekende concept van de Hamse Hapas wordt dus weer herhaald; een gezellige avond genieten van de eigen Bokse gerechtjes in Hapklaar formaat!

 

Hamse Hapas

Deze avonden worden 3 à 4 keer per jaar speciaal georganiseerd door Café Gasterij Den Hamse Bok, net zo gezellig als altijd maar alleen keuze uit hapklare gerechtjes om lekker samen van te smullen. Ben je met z’n tweeën of meer dan is dit ideaal om samen met elkaar te genieten van allerlei lekkernijen die je zelf uit mag kiezen. Voor slechts 19,50 per persoon kunt u heerlijk tafelen met uw vrienden, familie en/of collega’s.

De Hapas bestaan uit vier rondes, die zeker garant zijn voor een voldaan gevoel. Bij binnenkomst zetten wij de eerste ronde, een goed gevulde Bokse Hapas Plank, gelijk klaar. Vervolgens kunnen tijdens de tweede en derde ronde per persoon twee willekeurige gerechtjes uit de keuze lijst worden gekozen. Tijdens de laatste (vierde) ronde kunt u kiezen tussen lekkere ijs desserts, speciale koffies en thee’s. Mocht u tijdens de rondes toch graag iets bijbestellen, dan wordt hiervoor 2,50 per gerecht in rekening gebracht.

Voor deelname aan de Hamse Hapas is inschrijving verplicht. Na de succesvolle voorgaande avonden waren de inschrijvingen snel vol, dus ben er snel bij!

Wanneer

De Hapas dagen zijn op woensdag en donderdag 11-12 April, met een vaste aanvangstijd van 18:00 uur. Omdat deze avond is bedoeld als volledig vullend diner is het tijdens etenstijd, naar schatting zijn we rond 21/22 uur klaar en zijn we ook weer open voor avond gasten om te borrelen, dus heeft u ruim de tijd om lekker te genieten.

Inschrijven

Voor deelname aan de Hapas is inschrijving verplicht. Voor de Hapas betaald u 19,50 per persoon.

Schrijf je hier in voor één van de Hapas avonden:

DE INSCHRIJVINGEN VOOR DE HAMSE HAPAS ZIJN VOL!
inschrijven is niet meer mogelijk.