Heropening 3 Juni

Vanaf 1 Juni 2020 mogen we de deuren weer openen en kan er weer gestraald worden op ons tuinterras. Wij zijn vanaf woensdag 3 Juni weer geopend, de richtlijnen en voorwaarden geven ons wel een aantal beperkingen.

Zo zijn wij onder andere verplicht een gezondheidscheck bij binnenkomst te hanteren, zal de 1,5 meter afstand wat minder zitplekken betekenen en wordt met z’n twee naar de wc ook wat lastig. Voor het café binnen mogen wij maximaal 30 bokse gasten tegelijk ontvangen en dient men te reserveren.

Voor het terras geld geen maximaal aantal personen, zolang de 1,5 m afstand maar gewaarborgd wordt. Aan een tafel mogen maximaal 2 personen of een gezamenlijke huishouding die uit meer personen bestaat, binnen 1,5 meter van elkaar zitten.

Reserveren

Wij zijn druk bezig met een reserveringssysteem dat bij ons past en werkbaar is. Zodra dit systeem gereed is zal dit hier via onze website en socials terug te vinden zijn.

Om iedereen de mogelijkheid te geven een lekker boks tafeltje te reserveren zullen wij reserveringen aannemen op 3 momenten van de dag:

 • 16:00 – 18:45 uur
 • 19:00 – 21:45 uur
 • 22:00 – sluitingstijd

Het reservering systeem is hier te vinden: reserveren.hamsebok.nl

Blijf op de hoogte

Kunt u niet wachten en wilt u op de hoogte blijven van onze heropening en reserveringssysteem?
Of heeft vragen over hoe het reserveren straks in z’n werk gaat?
Meld u dan via onderstaand formulier aan

  Het is nog niet mogelijk te reserveren, maar we berichten u zo snel mogelijk hoe en vanaf wanneer dat wel mogelijk is:

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw bericht