12 Dec: Kerstbieren proeverij

Zaterdag 12 December is alweer de laatste Masterclass Bierproeven i.s.m. Opener bier in 2015. Om het jaar knallend af te sluiten wordt het dit keer een Opener TAP-TAKE-OVER! Dit wil zeggen dat Frank & Rob de bar beheren voor deze avond en zij jullie alleen maar lekkere kerstbieren gaan voorschotelen. Naar schatting zijn er twintig kerstbieren beschikbaar waar je er acht uit mag kiezen om te proeven. Naast gezelligheid en genieten is het doel van de avond het lekkerste kerstbier te verkiezen, zodat deze rond de kerst op de Wisseltap komt! Alle deelnemers mogen hun stem uitbrengen, nadat ze uiteraard uitvoerig hebben geproefd.
Na de proeverij nog niet genoeg geproefd? Dan kun je tegen een gereduceerde prijs ook van de overige bieren een proefglas bestellen!

De inschrijving bedraagt 18,00 per persoon, hiervoor krijg je dus 8 kerstbieren te proeven, wordt er met hapjes rondgelopen en maak jij deel uit van dit exclusieve evenement. En niet te vergeten: het misschien wel onbetaalbare advies van de mannen van Opener, zij zullen naar jouw smaakideaal een kerstbier aanprijzen.

De aanvangstijd zal tussen 20-21 uur zijn in de Kleine Bok. Deelname kan alleen op inschrijving: Schrijf je nu in
Ben er snel bij; want vol=vol!