Kerstdiner 2019

Bokse Kerst 2019

Het lijkt nog ver weg, toch zijn wij al weer bezig met de eerste Kerst perikelen. Wegens groot succes sluiten we ook dit jaar weer af met een culinair hoogstandje om de Kerstdagen te vieren.

Net als vorig jaar openen we dit jaar gewoon de deuren om even persoonlijk langs te komen voor een kerstdiner inschrijving.

De Kerstdiners zijn dit jaar op de volgende dagen:

Maandag 23-12 Pré-Kerstdiner
Dinsdag 24-12 Kerstavond diner
Donderdag 26-12 Tweede Kerstdiner

Wat kunt u verwachten?

Op één van deze kerstavonden verrassen wij u graag met een Boks Kerstdiner. Dit drie gangen diner is een vooraf bepaald verrassingsmenu (niet vegetarisch) en wordt muzikaal ondersteund door live-muziek!  
In het tijdsbestek van 18:00-21:30 uur kunt u genieten van al het lekkers dat wordt voorgeschoteld.

Vanaf 21:30 zullen de live artiesten ook hun swingende kerstnummers ten gehore brengen en is het Café ook geopend voor avondgasten. We kunnen dan nog lekker uitbuiken met Glühwein, kerstbier van de tap en de voetjes van de vloer.

Deelname aan het Kerstdiner kan alleen op inschrijving, de kosten bedragen 32,50 per persoon.

impressie kerstdiner 2015

Inschrijven zaterdag 2 November

Inschrijven kan dit jaar op zaterdag 2 November vanaf 11:30 uur, bij Den Hamse Bok, Hoge Ham 45.
Wij openen de deur om 11:30 uur om met u persoonlijk te kijken op welke datum u graag verrast wilt worden door ons Bokse team.

Het is niet mogelijk per telefoon, email of persoonlijk bericht te reserveren en voor elk gezelschap of tafel dient er één persoon de reservering te voldoen op zaterdag 2 November (dus geen twee reserveringen door één persoon).

#inreallife #persoonlijk #metpenenpapier #face2face #intcafé #ooginoog #socialmedia #nummertjetrekken

Bedenk van te voren goed voor welke dag u wilt reserveren en met hoeveel personen. Het kan natuurlijk ook zijn dat de desbetreffende dag al helemaal vol is, dus misschien handig als u weet dat u een andere dag dan alsnog wilt vast leggen.