De kingsdeals waren vooraf te bestellen voor thuisbezorging.

 
Wil je op de valreep toch nog zo'n lekkere Hapas Boks vandaag?
Ga dan naar afhalen.hamsebok.nl en haal 'm zelf op!
(hij is wel zó groot , dat deze niet mee op de fiets past)

Op Koningsdag 2021 verwennen we jullie graag met een lekkere #hamsebokthuis .

Op maandag 26 en dinsdag 27 april hebben we daarvoor een aantal leuke Konings acties en daarnaast zijn we op dinsdag 27 april ook geopend met diverse lekkere afhaal maaltijden op afhalen.hamsebok.nl

Konings Hapas Boks

De intussen bekende en vertrouwde Hamse Hapas Boks in een oranje jasje. Diverse lekkere Hamse borrel gerechtjes om samen te delen. Van diverse kaas, worst en stokbrood tot bokse balletjes. Van alles wat en ruim genoeg om met z'n tweeën van te borrelen.

De Hapas Boks is te bestellen voor maandag avond of dinsdag middag, als ondersteuning van de livestream studio OranjePark Festival Dongen. Deze wordt thuisbezorgd.

kingsdelas

KingsDeals

Deze speciale aanbiedingen gelden voor 26 en 27 april en kun je gelijk met jouw Hapas Boks mee laten bezorgen thuis.

Limonschello Bonbons

Nu speciaal voor de verjaardag van de koning maakt onze chef exclusieve Konings bonbons met Limonschello vulling. En omdat de koning jarig is trakteren we krijg je er 5 + 1 gratis!

Opener Rood Wit Brouw 

Naast de lekkere hapjes ook zin in een speciaalbiertje? Voor deze twee dagen kun je nu voor een verjaardagsprijsje 2 Opener RWB mee bestellen om het avondje compleet te maken. Gebrouwen voor de Oranje dagen, waarop de Nederlandse driekleur hoog in het vaandel staat. Oranje kleur van de mout, oranje geur en smaak van de hop.

Thuisbezorgd

Vanwege de oranjedrukte begrijpen we dat je heel de dag in de weer bent om het thuis net zo gezellig te maken als in de bok. Dus goed nieuws:

- IN GEMEENTE DONGEN BRENGEN WE DE HAPAS BOKS GRATIS THUIS -

In overleg worden de hapas boksen

  • 26 april tussen 14 - 17 uur bij je thuis bezorgd
  • 27 april tussen 11 - 13 uur bij je thuis bezorgd

Liever een andere bezorgtijd? Vermeld jouw gewenste tijd dan bij het afrekenen in de opmerking.

Bestellen

Bestel hieronder jouw Hamse Hapas Boks, later kun je in je winkelmand ook nog het aantal aanpassen. Wil je naast de Hapas ook een leuke KingsDeal? Bestel deze dan gelijk gemakkelijk mee!
(Klik op het product voor meer informatie)