puur en bewust aspergesoep

Puur & Bewust Aspergesoep

Nieuw Puur & Bewust gerecht: Groene Aspergesoep met gerookte zalm en speltbrood! Na een korte winterslaap is het Puur & Bewust gerecht terug van weggeweest. De Lente heeft haar bloei gevonden, de zon schijnt weer regelmatig en de terrasmeubels  staan alweer klaar. Oftewel tijd voor een lekker gerecht met bewuste keuze en pure biologische producten. […]

Lees meer

Bier van het moment

Oud & Nieuw: Brand Imperator & Brand Saison Twee speciaalbieren die op dit moment bij Brand Proeflokaal Café Gasterij Den Hamse Bok in het zonnetje staan, de Brand Imperator en Brand Saison; Oftewel Oud meets Nieuw! Waar Brand Imperator het oudste speciaalbier van Nederland is komt Brand Saison voor het eerst uit de Brouwketels. Brand […]

Lees meer

Tripel Karmeliet op de tap

Daar is ‘ie weer: de Tripel Karmeliet op de Tap! Deze goudblonde Belgische tripel is na groot succes vorig jaar weer terug op de Wisseltap. Dit driegranen speciaalbier dankt haar toegankelijkheid onder andere aan het gebruik van tarwe, haver en gerst. De lichtheid en frisheid van de tarwe, maar ook de romigheid van haver is […]

Lees meer