Zondag Bokken

Tijdens de zomer heeft u ook op zondag lekker kunnen 'bokken' op ons tuinterras. Aangezien nu de herfst voor de deur staat wordt het ook wat kouder binnen en zijn we bezig het zomer zondagbokken om te zetten naar lekker winterbokken.

11 Oktober zondag bokken

Zondag 27 september en 4 oktober:

Zowel 27 september als 4 oktober zijn er geen zondag bokken edities, de eerst volgende editie wordt het vernieuwde winterbokken op zondag 11 oktober.

Tijdens de winterbok dagen kunt u genieten van verwarmende gerechten in weer het Hamse Hapas jasje, dikke speciaalbieren en leuke muzikale invulling. Daarnaast komt er een verwarmd winterterras bij, zodat u bij droog weer ook lekker buiten aan een aangenaam hardvuurtje kunt genieten.

Wilt u informeren naar zondag 11 oktober, reserveer hieronder alvast uw tafel:

 

Hieronder vindt u nog de opzet van de zondagbokken zomer edities, voor de winterbokken edities volgt binnenkort meer uitleg op deze pagina

Hoe werkt het?

Op de zonnige zondagen deze zomer kunt u op vakantie in eigen dorp, op 't tuinterras bij de Bok dus! We organiseren deze zondagen een soort mini-festival waar u zittend heerlijk verwend wordt met live-muziek, lekkere hapjes, cocktails en speciaalbiertjes.

We zijn geopend van 15:00 - 21:00 uur en omdat alles lekker in de 'relax'-sfeer is kunt u zelf bepalen welke tijd u komt genieten op ons terras. Misschien lekker vanaf de middag met de kinderen in de speeltuin en u een verfrissend drankje in de hand. Of had u eerst andere plannen kunt u ook eind van de middag komen, lekker eten en genieten van de zonsondergang.

Wat is er te doen?

Hoe kan ik reserveren?

U kunt voor de zondagen alleen via Whatsapp reserveren op nummer 0162-313256.

Wij reageren doorgaans binnen een uur via Whatsapp.
De reguliere reserveringswebsite is voor zondagen niet geopend.