Tijdens de zomerse weken organiseren we elke zonnige zondag ons lekker luie bok evenement:

Zondag Bokken

Geheel in het teken van lekker ontspannen en genieten, ademt ons tuinterras tijdens deze zondagen één en al vakantiegevoel. Je kunt lekker loungen in onze beach banken of strand stoelen of gewoon lekker onderuitgezakt aan tafel onder de parasol.

We zijn vanaf 11:30 uur al open met onze uitgebreide Lunchkaart en vanaf 15:00 uur zullen de zomerse klanken wat luider klinken, de cocktails rijkelijk vloeien en de hamse hapas bestelbaar zijn.

Zondag 4 juli t/m 5 september:

Vanaf de Zomerse aftrap (2, 3 en 4 juli) t/m het Zomercarnaval (3, 4 en 5 september) organiseren we de zondag bokken. Elk weekend sluiten we af in deze zomerse sfeer als de hollandse weergoden het toelaten.

Uiterlijk één dag van te voren bepalen we of het doorgaat of niet, mocht het heel slecht weer zijn dan blazen we het af, zodat een leuke zondag niet in het regenwater valt.

De Zondag Bokken staan nu gepland op:

Zondag 5 september sluiten we de zomer af van vrijdag t/m zaterdag met het Zomercarnaval en zal deze zondag de laatste zomerse zondag bokken van 2021 zijn.

Reserveren voor de zondagen is mogelijk, maar niet verplicht. Meestal hebben we nog wel wat plekjes aan de deur vrij.

 

Hoe werkt het?

Op de zonnige zondagen deze zomer kunt u op vakantie in eigen dorp, op 't tuinterras bij de Bok dus! We organiseren deze zondagen een soort mini-festival waar u zittend heerlijk verwend wordt met live-muziek, lekkere hapjes, cocktails en speciaalbiertjes.

We zijn geopend vanaf 11:30 voor lunch en met hamse hapas van 15:00 - 21:00 uur en omdat alles lekker in de 'relax'-sfeer is kunt u zelf bepalen welke tijd u komt genieten op ons terras. Misschien lekker vanaf de middag met de kinderen in de speeltuin en u een verfrissend drankje in de hand. Of had u eerst andere plannen kunt u ook eind van de middag komen, lekker eten en genieten van de zonsondergang.

Wat is er te doen?

Hoe kan ik reserveren?

U kunt voor de zondagen alleen via hamsebok.nl/reserveren 

Wij reageren doorgaans binnen een dag via het reserveringsverzoek.