Puur & Bewust Aspergesoep

Nieuw Puur & Bewust gerecht: Groene Aspergesoep met gerookte zalm en speltbrood!

Na een korte winterslaap is het Puur & Bewust gerecht terug van weggeweest. De Lente heeft haar bloei gevonden, de zon schijnt weer regelmatig en de terrasmeubels  staan alweer klaar. Oftewel tijd voor een lekker gerecht met bewuste keuze en pure biologische producten. Volg je een glutenvrij of ander bewuste eetstijl dan is deze heerlijke soep de perfecte keuze als je toch lekker bij de Bok wil komen eten.
De basis van de soep zijn de verse groene asperges, aangevuld met wat gerookte zalmsnippers. Verse kruiden, lichtgebonden en natuurlijk met liefde bereid. Op inspiratie van Babs Natuurlijk kwam deze combinatie weer tot stand. Om het plaatje compleet te maken is het soepje voorzien van speltbrood-toast en roomboter. In de soep zitten overigens géén gluten verwerkt!

Let op: Mocht je een tarwe/graan-intolerantie (gluten allergie) hebben, algemeen is speltbrood beter te verdragen, echter mag het niet 100% glutenvrij worden genoemd. Zeker voor een dieet is dit een beter alternatief voor normaal granen-brood en mocht je een lichte allergie hebben kan het zijn dat je dit makkelijk kan eten, dit is uiteraard naar je eigen inzicht.

Mocht je meer willen weten over Puur & Bewust eten, kijk dan eens bij voedingsdeskundige Babs Natuurlijk op haar website:
www.babsnatuurlijk.nl
voor meer informatie en advies.