After summer Puur & Bewust

After Summer Quinoa Salade

quinoa salade

Ondanks dat het officieel al herfst is, lijkt het daar totaal nog niet op. Toch is het tijd voor weer een nieuw Puur & Bewust gerecht: de After summer Quinoa salade!

Op inspiratie van Babs Natuurlijk hebben we weer een nieuw tijdelijk Puur & Bewust gerecht, voor als je net even geen ”cheat-dag” hebt maar toch lekker bij de Bok wilt eten. Deze salade is een basis van Quinoa zaden, een bron van eiwit, koper, magnesium en bevat o.a. ook B-vitamines, vitamine E en ijzer.
Aangevuld met gegrilde aubergine-schijfjes, avocado en frisse rode kool maakt deze salade een heerlijke maaltijd voor de bewuste eter. Als garnering worden nog geroosterde pompoenpitten en granaatappel pitjes toegevoegd om het helemaal compleet te maken. Eet smakelijk!

€ 8,00

Slow Juice Rode Herfst sap

herfstsap

Naast de after summer quinoa salade serveren wij ook een puur & bewust Slow Juice sapje.

Het geheim van het maken van een hoge kwaliteit, ‘levend’ sap schuilt in de manier waarop het geperst wordt. Door het sap op langzame snelheid te persen en van het pulp te scheiden, blijven veruit de meeste smaak, vitaminen, mineralen en enzymen behouden. Deze manier wordt ook wel ‘Slow-Juicen’ genoemd.

Het eerste Slow Juice sapje is een echte rode Herfstsap! In dit Herfstsap zijn onder andere Rode bieten en granaatappel verwerkt. Rode bieten? JA, rode bieten ja! Rode bietensap is super gezond en lekker, het zorgt namelijk onder andere voor een sterk immuunsysteem en een stralende huid. Door de toevoeging van granaatappel is het sapje toch wat zoeter, waardoor ook niet-bieten liefhebbers dit lekker zullen vinden!

€ 3,00

Salade + Sap

Voor de salade los betaald u € 8,00 en voor het Herfstsapje € 3,00. Besteld u deze samen in combinatie dan betaald u slechts € 10,- !