11 dec Rum en Whisky battle

Een online tasting masterclass met deskundige Ronald Anneveldt.

Met Coert & Ferry kun je gezellig vanuit je eigen huiskamer mee proeven en bepalen welke Rums en Whisky’s jij het lekkerst vindt!

Voor slechts 28,50 kun je al meeproeven, zorg dan wel dat je op tijd jouw pakket bestelt. Hiervoor ontvang je thuis een mooie cadeau verpakking met 4 verschillende proefflesjes rum en 4 verschillende proefflesjes whisky. Wil je jouw pakket helemaal compleet maken? Bestel er dan nog voor 2,75 een tasting glas bij.

Tasting Masterclass

Middels een gesloten zoom link kun je deelnemen aan de online noising & tasting masterclass. Tijdens de avond verwelkomen gastheren Coert van Os en Ferry van Kessel de deskundige Ronald Anneveldt.

Voor slechts 28,50 ontvang je een proefpakket met 4 whisky en 4 rum soorten en uiteraard de link waarop de proeverij te volgen is. Maar bovenal nog veel belangrijker, een heerlijk avond met de Salamander en de Bok thuis op de bank.

We organiseren de avond in 2 etappes, telkens ongeveer een 1,5 – 2 uur durend. Daarna kun je uiteraard op eigen initiatief verder gaan.
De eerste tasting zal rond 18:30 uur starten en de tweede rond 21:00 uur.

Inschrijven

Voor deelname aan de proeverij kun je een pakket bestellen via whatsapp:

klik op de link om de whatsapp chat met 06-82227363 te starten.
Vermeld hierin de volgende gegevens:

Naam:
Aantal pakketten:
Aantal proefglas:
Adres:
Telefoonnummer:
E-mail:
Voorkeur aanvang Battle: 18:30 uur / 21:00 uur