15 juli Zomercarnaval

Zaterdag 15 juli organiseren we de tweede editie van het Bokse Zomercarnaval! Vorig jaar tijdens het 33-jarig jubileum van CV de Boxskusz werden we voor het eerst verwend met een carnavalsfeest midden in de zomer. En met groot succes, waardoor we deze traditie dit jaar weer willen voortzetten voor alle carnavalsvierders. We hebben een vol programma voor heel de dag, vanaf 17 uur, heel de dag FEEST dus!

 

Zomercarnaval

Tijdens de Zomercarnaval leggen we de nadruk op de Zuid-Amerikaanse Carnaval met een Brabants tintje. In het teken van de Caribische sfeer is een deel van het terras omgetoverd tot strand, hebben we een speciale cocktailbar ter verkoeling en lekkers van de Barbecue. Dus of je nou lekker in je zwembroek, piratenpak of gewoon een leuke bloemenkrans omhangt; het maakt niet uit.

Vanaf 17 uur trappen we buiten af met verschillende Caribische live-muziek en tegen 23 uur zal DJ Artlectic binnen de beste Carnavalskrakers en zomerse dansplaatjes draaien om tot 2 uur de voetjes van de vloer te krijgen. Voor de kinderen is de speeltuin open en is er van 17-18 uur een schminkster om ze om te toveren tot prinsesjes, clowntjes, vlinders, tijgers en noem het maar op.

Programma

Eten

Tijdens de zomercarnaval hebben we aan het terras een grote BBQ stand staan met allerlei lekkernijen en fruit-smoothies om een goede bodem te leggen en heel de avond door te kunnen gaan. Het café is verder niet geopend met de normale kaart, alleen de zomer-carnavals-kaart. Vanaf 17 uur start de dag en dus ook de Barbecue! Inschrijven hiervoor is niet nodig, het is gewoon vrij om deel te nemen.

 

Toegang

Voor het evenement is het GRATIS ENTREE! De toegang tot het evenement is achterom, wegens de drukte langs het terras is het niet mogelijk uw fiets achter te plaatsen, dus kom bij voorkeur te voet.