Zomerse Cocktails

Cocktails! We zijn al wat terrasdagen verder, de zon laat zich steeds vaker zien en het is dan ook bijna officieel zomer. En wat is lekkerder dan in de zon een lekkere dorstlesser te drinken…?

Al enige tijd stond de Aperol Spritz op de kaart, die tot nu toe gretig veel vreugde heeft opgeleverd bij de gasten. Daarom hebben we er nog wat lekkers naast gezet, zodat er voor ieders wat wils is! De welbekende Sex on the BOK is er namelijk weer, eerder al verkrijgbaar geweest bij de lady’s cocktail nights vorig jaar!

Daarnaast hebben we een nieuwe serie cocktails gemaakt met vers fruit, likeur en appelcider JILLZ! Dit zijn echt verrassende aanraders:

  • Appel – Limoen: De combinatie van ijskoude Limoncello, Jillz original, limoensap en appel-limoen topping maakt een fris sprankelende cocktail die goed doordrinkbaar is.
  • Eldenflower – Mint: Met de nieuwe Jillz variant Eldenflower Mint hebben we ook een Eldenflower likeur gevonden die met wat limoensap de cocktail wat meer body geeft en lekker fris dorstlessend in de brandende zon is. Om het compleet te maken gegarneerd met wat witte druiven en verse munt.
  • Raspberry – Vanille: De vanille van de Licor43, samen met de zoete frambozen van de Jillz Raspberry is dit een heerlijke zoete versnapering. Met wat verse frambozen en appel gegarneerd lekker om te smullen.

Ook toch al wat langer verkrijgbaar, maar nog niet bij iedereen bekend, zijn onze twee Mojito varianten. De welbekende is met Bacardi Rum uiteraard, voor de wat zachtere variant hebben we ‘m ook met Licor 43.

Na de geslaagde Gin-Tonic avond, zijn we doorgegaan op de lekkere combinaties. We hebben hiervoor een speciale Gin-Tonic kaart, met uitgebreide informatie over de Gin’s , Tonic’s en garneringen. We hebben momenteel:
Bombay Sapphire
Tanquery gin
Hendricks gin
V2C Orange
Skully Gin

Naast de keuze uit standaar Royal club Indian Tonic, hebben we ook Fever Tree Tonic, met 100% natuurlijke Kinine.
Verder hebben we bij elke Gin een garneer suggestie met vers fruit, natuurlijk mag hier zelf mee geëxperimenteerd worden!

Kortom, Cocktails en Gin-Tonics heerlijk om eens te proberen op ons heerlijke tuinterras, Proost!

cocktailkaart