Zondag 22 aug Bokken

Het weerbericht springt al dagen op en neer, maar we gaan er toch gewoon voor deze zondag. Het wordt Leeg&Darisch met aangename vinyl platen en weer heerlijke hamse hapas uit de bokse keuken.

Weerbericht

Momenteel is de dag afwisselend bewolkt met kans op regenbuien en soms komt de zon door. Begin van de middag meer kans op ‘n buitje, waar het eind van de middag op zal klaren.

Lekker op z’n hollands dus en geen peil op te trekken. De laatste weken zijn de voorspellingen vaker erg wisselvallig en kan het zomaar alsnog een hele lekkere dag worden. Er zijn voldoende droge plekken onder onze luxe parasol met heaters, mocht het echt tegenvallen kunnen we altijd gezellig in het café binnen wat tafels in de watten leggen.

Reserveren

Reserveren is niet verplicht, maar voor de zondagen wel mogelijk. De laatste weken weten veel bokkers tussen 16:00 – 19:00 uur het tuinterras te vinden, dus wil je zeker zijn van een tafeltje vraag dan tot een dag van te voren je reservering aan.

Lunch vanaf 11:30 uur

We zijn vanaf eind van de ochtend al open met onze lekkere lunchkaart, kom lekker genieten op ons tuinterras.

Hapas vanaf 15:00 uur

Vanaf eind van de middag tot 21:00 uur hebben we weer onze Hamse Hapas kaart. Allerlei lekkere bokse gerechten in hapklaar formaat, Tapas op z’n Boks!