Zondag Bokken

zo 23 juli t/m 27 augustus, Café Gasterij Den Hamse bok

Heerlijke Hamse Hapas gerechten om samen te delen

Vrije inloop, reserveren niet nodig, maar wel mogelijk

15:00 - 22:00 uur

Alleen op zonnige zondagen

ZO 27 - 08 | Bewolkt | 20  ° C

- GAAT DOOR -

Er is geen garantie dat het droog blijft, zelfs de temperatuur is iets gedaald. Toch sluiten we de zomer graag weer heerlijk af met een mooie zondag bokken editie, dus gaat deze zondag door.
Bobby Lovestacks komt de middag aanvullen met fijne vinyl platen.

> Bobby LoveStacks

Wat houd Zondag Bokken in?

zondagbokken_23_web

Tijdens de zomerweken hanteren we tijdens de zondagen een aangepaste kaart. Deze bevat onze heerlijke hamse gerechten in klein en deelbare porties.

Daarnaast hebben we ook een aantal eigenwijze zomerse shared dinner keuzes.Ideaal om dus lekker op het zonnige tuinterras te komen genieten en op z'n spaans lekker in je eigen tempo lekkere hapjes te eten.

Alle zondagen die zonnig zijn, gaan we weer Zondag Bokken met Hamse Hapas en vinyl plaatjes!

hapas_burratta

15:00 - 21:00 u Hamse Hapas
Tijdens de avond uren kun je alleen gerechten van de Hamse Hapas kaart bestellen, daarna zijn tot sluit nog onze borrelgerechtjes bestelbaar.

zondag bokken

Zondag Bokken 15:00 - 22:00
23 Juli is de eerste Zondag Bokken editie van dit zomerseizoen. Elke week houden we de weerberichten nauwlettend in de gaten.
Met gunstig (droog) weer zijn we tijdens de zomer ook op zondag geopend met onze Hamse Hapas kaart en zomerse Vinyl Plaatjes.

Zondag 27 aug - Bobby Lovestacks

15:00 - 22:00 u

In de loop van de middag zal local hero Bobby Lovestacks zijn vinyl collectie op de draaitafels spelen. Een diepe duik in zijn vinyl bakken, verklapt zijn voorliefde voor disco, funk & boogie, een collectie die perfect aansluit dus bij de Bokse classics!
Door deze vinyl platen hoef je deze zondag niet naar zee, maar waan je jezelf even op vakantie in ‘t pittoreske Dongen.

bobbylovestacks

Grote groep reservering

We willen de Hapas net als altijd zo laag drempelig mogelijk houden en hanteren daarom ons 'vrije inloop' - beleid. Een reservering is niet nodig, maar wil je zeker zijn van een plekje of ben je van plan met een grote groep, 12 personen of meer, te komen? Dan is het wel handig dit van te voren aan te vragen, zodat we voor jullie een aantal tafels bij elkaar kunnen zetten.