Het weekend van 9-10-11 oktober staat in het teken van BOKtober. Met diverse zittende activiteiten trappen we de winterperiode af.

Alle activiteiten zijn nog steeds volgens de RIVM richtlijnen en zullen waar nodig bij aanscherpingen nog aangepast worden. Daarom is het ook verplicht van te voren te reserveren.

9 Oktober

Niet mokken maar BOKKEN
Niet mokken maar BOKKEN

Vrijdag 9 oktober organiseren we weer een speciaalbier proeverij in samenwerking met Opener.

Niet mokken maar BOKKEN!
Geheel in het thema van het Boktober weekend hebben we deze avond een ruime keuze aan BOKbieren. Naast de bieren is het mogelijk om bijpassende gerechtjes en hapjes te nuttigen.

De proeverij gaat vanaf 19:00 uur van start, waarbij je zowel lekker eten en drinken tot wanneer je wilt met 4 personen per tafel.

Vanwege de nieuwe maatregelen, vervroegde sluitingstijd en beperkte plekken binnen, is het alleen mogelijk deel te nemen aan de proeverij met eten vanaf 17:00 uur of later, met als eindtijd 22:00 uur. De rest van de opzet blijft hetzelfde.

10 Oktober

10 okt Eineinhalb Boktoberfeszt
10 okt Eineinhalb Boktoberfeszt

Vanwege de nieuwe maatregelen, vervroegde sluitingstijd en beperkte plekken binnen, is het alleen mogelijk deel te nemen aan het boktoberfeszt vanaf 16:00 / 17:00 uur met 22:00 uur als uiterlijke afsluiting.
De middag editie komt ter vervallen.

Op de zaterdag vindt het traditionele Boktoberfeszt plaats, maar dan in een iets andere vorm: EINEINHALB

Middag
Van 14:00 - 18:00 uur is het al mogelijk om gezellig in je lederhosen plaats te nemen in de misschien nog zonnige biergarten of in het het café binnen. We hebben dan al een leuke Boktoberfeszt kaart met diverse duits/bokse specialiteiten.
De middag is ook zeer geschikt om met de kinderen te komen.

Avond
Van 18:30 - 23:00 uur gaan we toch al zittend een beetje feesten met live-muziek en Apres Ski DJ. Je kunt dan nog volledige maaltijden bestellen als goede bodem voor de pullen bier.
Gedurende de avond gaan de opbrengsten naar het goede doel van Stichting Bokse Bikersz D, als extra impuls organiseren we daarvoor ook nog eens loterij met schitterende prijzen!

Inschrijven

Voor zowel de middag als avond is inschrijving verplicht middels een tafelreservering, met 4p per tafel:

Inschrijven voor het boktoberfeszt is niet meer mogelijk, alle tafels zijn bezet!

11 Oktober

11 Oktober zondag bokken
11 Oktober zondag bokken

Om het Boktober weekend lekker af te sluiten, gaat de Biergarten met haardvuurtjes en eventuele overgebleven BOKbieren ook zondag open om lekker te #zondagbokken .

Van 15:00 - 22:00 uur zijn we open (ook binnen) en kun je lekkere hamse hapas bestellen, speciaalbiertjes drinken en zal er een leuke muzikale invulling zijn.

Ook voor deze dag is reservering verplicht, meer informatie over deze dag volgt nog.